Kristitty äiti julkaisi rivon kuvan: Heitti törkeää herjaa Taylor Swiftin intiimialueista!

Kristitty äiti antoi hyvin kyseenalaisen esimerkin siitä, miltä hänen tyttärensä intiimialueet näyttävät oikeiden arvojen vuoksi.

Jennifer Mayers -niminen nainen ei kerännyt sympatioita puolelleen julkaistuaan Twitterissä erittäin härskin kuvan kinkkusämpylöistä. Saarnatakseen seksin pilaamista intiimialueista massoille Mayers turvautui visuaaliseen esimerkkiin: löysään ja hieman tiukemmin pakattuun kinkkusämpylään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan yhteyteen tuohtunut äiti kirjoitti: "Syy, miksi saarnaan kristillisyydestä. Tyttäreni edustaa oikeammanpuoleista. Taylor Swiftin vaginaa edustaa tuo vasemmanpuoleinen."

Äiti myös tägäsi kesällä poikaystäviä lennosta vaihtaneen ja näin Mayersin ilmeisesti suututtaneen laulaja Taylor Swiftin kuvaan.

Kesäkuussa julkaistu kuva on saanut Twitterin raivon partaalle. Ensinnäkin äidin tapa väittää, että Swiftin luultavasti harjoittama esiaviollinen seksi tekisi hallaa tämän intiimialueille ja toisekseen hänen suora tapansa puhua julkisesti oman tyttärensä vaginasta, ei uponnut ihmisiin Mayersin haluamalla tavalla. Kuvasta revittiin irti myös paljon huumoria.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

(30 minuutin lihakuvan asettelun jälkeen)

"Rouva, minun on pyydettävä sinua joko ostamaan leivät tai lähtemään."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vasemmanpuoleisesta saisi enemmän vastinetta rahoilleen."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Seksi ei muuta vaginan muotoa. Se on kuin ajattelisi, että liian monen leivän syöminen venyttäisi huulia pysyvästi."

Niille, jotka ajattelevat Mayersin vain vitsailevan, on ikäviä uutisia. Naisen Twitter-tilillä on nähtävissä selkeä vastaavien mielipiteiden kaava jo pidemmältä aikaväliltä. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulin tietäväni, miltä Helvetti näyttää ennen kuin näin Lena Dunhamin alusvaatteisillaan. Sydämeni pamppailee."

Video: Voivatko mies ja nainen olla vain kavereita?


Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat