Kristen Stewart kertoo kantansa The Crown -sarjan Dianasta – "En tarkoita, että mielipiteelläni olisi mitään väliä"

Stewartilla oli vain hyvää sanottavaa The Crownin versiosta Dianasta.

Loppuvuodesta elokuvateattereihin saapuvaa Spencer-elokuvaa tähdittävä näyttelijä Kristen Stewart on avannut sanaisen arkkunsa kollegansa työstä.

Stewart näyttelee elokuvassa edesmennyttä Walesin prinsessa Dianaa, jota tulkitsee myös Netflixissä nähtävän The Crown -sarjan näyttelijä Emma Corrin.

– Katsoin sen (The Crown -sarjan) varmaan yhdessä yössä. Mielestäni Emma Corrin teki todella kaunista työtä. En tarkoita, että mielipiteelläni olisi oikeasti mitään väliä, Stewart kommentoi nauraen Entertainment Weeklylle.

Kummatkin "prinsessat" innoissaan toistensa tulkinnoista

The Crown -sarjan Emma Corrin, joka voitti prinsessa Dianan roolistaan muun muassa Golden Globen, kertoi Deadline-julkaisulle odottavansa myös Stewartin tulkintaa Dianasta innoissaan.

– Mielestäni se on mahtavaa, koska Dianaa pitäisi luonnollisesti juhlia. Mielestäni on mielenkiintoista nähdä erilaisia tulkintoja hänestä. Toivottavasti kaikki eri näyttelijät tuovat hänestä eri vivahteita ja näkökulmia esille, joita voimme soveltaa omaan elämäämme ja oppia niistä, Corrin kommentoi.

Corrin kommentoi Dianan näyttelemisen olleen yksi hänen elämänsä parhaista kokemuksista, mutta toisaalta "kansan prinsessana" tunnetun Dianan tulkitseminen oli myös erittäin pelottavaa.

Katso myös: Odotettu Diana-patsas julkistettiin pienen lähipiirin läsnä ollessa

1:27

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja