Krista Siegfrids juhlistaa töihin paluutaan hullunkurisella videolla: "Minä, kun pääsen pois kotikaranteenista"

Krista Siegfrids iloitsee uudesta elämän tilanteesta – uusi rakkaus ulkomailla ja TV-ohjelmat Suomessa pitää arjen kiireisenä 3:15

Laulaja ja Talent Suomi -tuomari Krista Siegfrids juhlistaa uusimmassa Instagram-postauksessaan kotikaranteeninsa loppua. 

Talent-tuomarin pestistä kolmeksi viikoksi hyllytetty Krista Siegfrids iloitsee kotikaranteeninsa loppumista hauskalla videolla. Videolla laulaja tulkitsee Jessie J:n Domino-kappaletta. 

Tekstissään Siegfrids kirjoittaa englanniksi "Minä, kun pääsen pois kotikaranteenista ja takaisin töihin. Vihdoin! Nähdään Talent Suomi finaalissa sunnuntaina."

Siegfrids joutui kotikaranteeniin noin kolme viikkoa sitten oleskeltuaan ulkomailla. Hän on joutunut jättämään välistä Talent Suomi -ohjelman suorat semifinaalit, mutta pääsee vihdoin tuomaroimaan finaalilähetyksessä sunnuntaina 5.4.

– Nyt olen valmiimpi kuin koskaan hyppäämään takaisin tuomaripenkille, sillä aika poissa studiolta on tuntunut ikuisuudelta! Krista Siegfrids kertoo.

– Olen katsonut kaikki semifinaalilähetykset kotisohvalta ja ollut tosi ylpeä semifinalistien upeista esityksistä. Jännitys huipentuu nyt finaaliin ja olen innoissani tulevasta show'sta, muiden tuomareiden jälleennäkemisestä ja tietenkin meidän upeista finalisteista.

 Talent Suomi -finaali 5.4. MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat