Talent-tuomari Krista Siegfrids paljasti omat erikoistaitonsa – nosti esiin kolme asiaa, joista yksikään ei liity musiikkiin

12:23
Krista Siegfrids nosti tyttärensä naurattamisen lisäksi Viiden jälkeen -ohjelmassa esiin myös yhden uuden taidon. Mitä uutta laulaja on hiljattain oppinut? Katso haastattelu!

Talent Suomi -tuomaristossa istuva Krista Siegfrids kertoi omista talenteistaan Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa.

Talent Suomi -ohjelmassa tuomaristolle on tarjoiltu kauden mittaan toinen toistaan näyttävämpiä esityksiä. Talent-tuomaristoon kuuluva laulaja Krista Siegfrids paljasti tasapuolisuuden nimissä Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa jotain myös omista piilevistä kyvyistään.

– Kyllä minä varmasti vielä jotain temppuja osaan. Mutta en halua tehdä mitään voltteja täällä! hän nauroi Baba Lybeckin kysyttyä laulajan telinevoimistelutaustasta.

Uudeksi talentikseen Siegfrids nosti tyttärensä naurattamisen lisäksi myös yhden asian. Mitä uutta laulaja on hiljattain oppinut? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Talent Suomi semifinaalit jatkuvat sunnuntaina kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja