Kotikaranteenista vapautunut Krista Siegfrids aikoo suunnata Amsterdamiin rakkaansa luokse: "Kyllä minä lähden saman tien"

7:48
Krista Siegfrids kertoo kuulumisistaan Skype-haastattelussa.

Suomessa viime viikot karanteenissa ollut laulajatähti Krista Siegfrids aikoo palata rakkaan poikaystävänsä luokse Hollantiin, jossa myös laulajatähti itse asuu.

Talent Suomi -ohjelman tuomarina nähtävä laulajatähti Krista Siegfrids on viettänyt viime viikot tiiviisti kotikaranteenissa Suomessa. Tähti ei ole päässyt osallistumaan karanteenin takia ohjelman livelähetyksiin. Nyt hänet nähdään kauden finaalijaksossa sunnuntaina 5.4.

Sosiaaliselle naiselle kotikaranteenissa olo ei ole ollut helppoa. Tähti haluaakin palata pikimmiten omaan kotiinsa ja rakkaansa luokse.

– Hollanti ei ole laittanut rajoja kiinni. Sinne pääsee kyllä. Jos löydän jonkun sopivan lennon Talent Suomi -finaalin jälkeen, niin kyllä minä lähden saman tien, Siegfrids kertoo.

– Olin ensin Hollannissa ja se oli todella hauska karanteeni, mutta sitten jouduin Suomeen ja nyt olen ollut kiinni tässä. Odotan, että pääsen Hollantiin takaisin, koska siellä on minun kotini.

Videolla Siegfrids kertoo yrittäneensä pitää normaaleja terveellisiä rytmejään yllä karanteeniaikana. Hän myös kertoo, miten vallitseva pandemiatilanne on vaikuttanut hänen töihinsä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja