Mikä yllätysveto! Krista Siegfrids muuntautuu imitaattoriksi

Ruotsin euroviisukarsintoihin osallistunut laulaja unelmoi pystyvänsä tekemään töitä sekä Suomessa että Ruotsissa.

Suomea euroviisuissa vuonna 2013 edustanut Krista Siegfrids, 30, on mukana imitaattori-näyttelijä Jarkko Tammisen ensi syksynä Helsingin Hartwall Arenalla nähtävässä imitaatiorevyyssä.

– Ihan kreisiä! Olen fiiliksissä siitä, että saan kokeilla jotain uutta ja heittäytyä. Saan olla kunnolla poissa mukavuusalueeltani. Rakastan sitä, että saan tehdä vähän hulluja juttuja, Siegfrids kertoo MTV.fille.

– En ole aiemmin tehnyt mitään imitaatioon liittyvää julkisesti. Kotona vain. Luulen, että pystyn aika hyvin muokkaamaan omaa ääntäni. Tämä on vähän sama homma kuin Tähdet, tähdet -ohjelman kanssa viime vuonna, sekin oli minulle jotain ihan uutta. Vaikka vähän pelottaa, oli pakko sanoa "joo".

Siegrids osallistui taannoin Ruotsin euroviisukarsintoihin eli Melodifestivaleniin.

– Melodifestivalenin myötä on auennut uusia työkuvioita Ruotsissa. Sinne osallistuminen on avannut paljon uusia ovia, Krista hehkuttaa.

– Unelmani on se, että voisin tehdä töitä sekä Suomessa että Ruotsissa. Ruotsissa pelkästään euroviisukarsintoja katsoo neljä miljoonaa ihmistä. Tästä se lähtee!

Jarkko Tammisen imitaatiorevyy Stars Show nähdään ympäri Suomea 28. lokakuuta ja 3. joulukuuta välisenä aikana.

Kiertue huipentuu perjantaina 25. marraskuuta Hartwall Arenalla nähtävään Stars Show XXL -imitaatioshow'hun, jossa lavalla nähdään Tammisen ja Krista Siegfridsin lisäksi muun muassa Jukka Puotila, Jope Ruonansuu ja Joonas Nordman.

Lue myös:

    Uusimmat