Krista Pärmäkoskelle avioero

Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski eroaa aviopuolisostaan Tommi Pärmäkoskesta.

Pärmäkoski julkaisi päivityksen Instagramissa sunnuntaina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä

Vaikka olemmekin päättäneet hakea avioeroa ja muuttaa eri osoitteisiin, vallitsee välillämme yhä ymmärrys ja arvostus toisiamme kohtaan ja jatkamme elämää eteenpäin ystävinä, Pärmäkoski kirjoittaa julkaisussaan.

Krista ja Tommi Pärmäkoski menivät naimisiin kymmenen vuotta sitten.

– Upeiden ja välillä vaiherikkaiden yhteisten vuosien jälkeen olemme päättäneet muuttaa erilleen. Kuluneisiin vuosiin mahtuu monenlaisia seikkailuja ja olemme kiitollisia näistä vuosista, jotka saimme kokea ja elää yhdessä, Pärmäkoski sanoo.

33-vuotias Krista Pärmäkoski (os. Lähteenmäki) puhui viime kaudella useaan otteeseen tietyistä vaikeuksista, mutta ei halunnut missään vaiheessa avata ongelmia sen enempää. Nyt kauden haasteisiin saatiin ainakin yksi osaselitys.

Pärmäkoski on yksi viime vuosien menestyksekkäimmistä suomalasista naishiihtäjistä. Hän on saavuttanut urallaan viisi olympiamitalia ja seitsemän MM-mitalia. Viime kaudella hän voitti Lahden maailmancupissa 20 kilometrin perinteisen kilpailun.

Krista Pärmäkoski oli MTV:n Tähdet vs. google -ohjelman vieraana, jossa hän kertoi, millaisessa talossa asuu yhdessä silloisen aviopuolisonsa kanssa. Videon voit katsoa alta.

Millainen talo Krista Pärmäkoskella on? 2:54
Reilun 170 neliön hirsitalo valmistui marraskuussa 2021 ja sijaitsee Kuortaneella.

Lue myös:

    Uusimmat