Krista Pärmäkoski teki päätöksen uran jatkosta

Krista Pärmäkoski kertoi sosiaalisen median Instagramissa, että jatkaa uraansa vielä kaksi kautta.

Näihin kahteen kauteen mahtuu kahdet arvokisat. Ensi kevään kilpaillaan maailmanmestaruuksista Norjan Trondheimissa ja vuotta myöhemmin järjestetetään talviolympialaiset Italian Milano-Cortinassa.

Pärmäkoski kertoi päivityksessään, että keväällä oli pidempi tauko harjoittelusta ja kunto "romahti" tuolloin hyvinkin alas. 

Oishan se pötköttely ollut kuitenkin paljon helpompi vaihtoehto huonokuntoiselle. Harjoittelu kuitenkin toi elämään kaivattua rytmiä ja rakastan laittaa itseni ahtaalle ja haastaa. En siis ollut valmis lopettamaan. Tämä antaa vielä enemmän. Lisäksi pohdinnan aiheena oli uran jatko kahdella vuodella, koska olympialaiset ovat jo ihan ovella. Italian Val di Fiemmessä kisataan maastohiihdon kisat, jossa olen useaan otteeseen hiihtänyt hyvin, mikä puolsi myös jatkamisen puolesta, Pärmäkoski kirjoitti.

Vaikka Pekingissä viimeisen kisan jälkeen sanoin, että mun suurin unelma urheilijana ei saata toteutua, niin kuljettu matka sitä kohti on antanut paljon ja antaa ihan varmasti vielä seuraavat kaksi kautta ja parasta tässä on se, että saan vielä kerran jahdata intohimoisesti urheilijaminän suurinta unelmaa, Pärmäkoski jatkoi.

Pärmäkoski nappasi voiton viime kaudella Lahden 20 kilometrin perinteisen kisassa maailmancupissa. Planican MM-kisoissa suomalainen jäi ilman mitalia.

Pärmäkoski on voittanut urallaan kaksitoista arvokisamitalia, neljä hopeaa ja kahdeksan pronssia.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat