Krista Kosonen jakoi hauskan kuvaparin itsestään: "Tyttäreni ikuisti minun mielentilat"

Krista Kosonen täyttää 40 vuotta – näyttelijä kertoo, miten uran kurssi kääntyi kohti ulkomaita 8:51
Krista Kosonen kertoi keväällä MTV Uutisille, miten hän lähti laajentamaan uraansa ulkomaisille vesille.

Krista Kosonen jakoi Instagramissa tyttärensä ottamat kuvat hänestä. 

Toukokuussa 40-vuotissyntymäpäiviään juhlinut näyttelijä Krista Kosonen jakoi Instagramissa hauskan kuvaparin itsestään. Kuvat on ottanut Kososen vuonna 2015 syntynyt Selma-tytär. 

– Tyttäreni ikuisti mielentilani, Kosonen kirjoittaa kuvien yhteyteen. 

Kosonen on luonut viime vuosina uraa kansainvälisillä vesillä. Jussi-palkittu näyttelijä on tähdittänyt muun muassa HBO Nordicin Beforeigners-sarjaa sekä Game of Thrones -tuottaja Frank Doelgerin  Pedot-trillerisarjaa. Jälkimmäinen saa Suomen-ensi-iltansa Kososen syntymäpäivänä 28. toukokuuta.

Kososelle yksi hänen uransa käänteentekevimmistä produktioista on juuri Beforeigners-sarja, joka tehtiin hänelle vieraalla kielellä.

– Jouduin opettelemaan sitä varten muinaisnorjaa ja norjaa. Se oli työvoitto, hän kertoi MTV Uutisille toukokuussa.

Keväällä Suomen-ensi-iltansa saanut Pedot-sarja on yksi Euroopan suurimmista draamatuotannoista, ja se on tehty suurella budjetilla. Kosonen kertoo, että tuotannon suuri budjetti näkyy näyttelijöille erityisesti yhdellä tavalla: aikaa on enemmän.

– Se on ihanaa, että voi tehdä työtään rauhassa. On aikaa kokeilla kohtauksia, eikä koko ajan ole kiireen tuntua. Sitä se on parhaimmillaan, hän sanoi.

Kosonen alkoi haaveilla urasta kansainvälisillä markkinoilla noin kymmenisen vuotta sitten. Katso yllä olevalta videolta koko haastattelu, jossa Kosonen kertoo, miten hän lähti laajentamaan uraansa ulkomaisille vesille.

Lue myös:

    Uusimmat