MTV:n erikoishaastattelu: Muistatko Baywatchista tutun povipommi Erika Eleniakin? 50-vuotias kaunotar katosi julkisuudesta ja vaihtoi ammattia

Baywatchista tuttu Erika Eleniak on nykyään henkisen kasvun sekä hyvinvoinnin sanansaattaja.

Legendaarinen Baywatch-sarja tekee paluun 7. syyskuuta alkaen, kun Subilla nähdään sarjan kaikki kaudet. Hittisarjassa näyttelee Erika Eleniak, 50, joka muistetaan sarjan valovoimaisena ja upeana kaunottarena.

Nykyään hän asuu Los Angelesissa ja vaikuttaa voimakkaasti hyvinvoinnin parissa, joka on ollut naisen intohimo lapsesta saakka.

Eleniak pyörittää omaa hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun liittyvää podcast-sarjaa. Hän ei enää tee aktiivisesti töitä näyttelijänä. Nainen kertoo vaikuttavista aamurutiineistaan MTV Uutisille.

– Minulla on päivittäiset meditaatiorituaalit, mitä teen. Nousen ylös ja meditoin. Teen näin joka aamu. Maailma ei halua puhua minulle, jos en tee näin. Herään, kun lapseni ja koirani nukkuvat. Sytytän takkaan tulen, vaikka ulkona olisi miten kuuma, Eleniak kertoo.

Entinen näyttelijä kertoo saavansa edelleen kommentteja ihmisiltä sarjasta. Baywatchia esitettiin 1981–2001 välisenä aikana ja se oli yksi maailman katsotuin sarja. Eleniak nousi kuuluisuuteen vasta, kun hän oli jo lähtenyt pois sarjasta.

– Hassua oli se, että kun itse lähdin sarjasta, se oli juuri saavuttamassa sen valtavan suosion, joten minusta tuli paljon suositumpi vasta sen jälkeen, kun en enää työskennellyt sarjan parissa.

Alla 50-vuotiaan Eleniakin tuore kuva Instagramista.

"Juuri ennen kuvaamisen alkua hän teki jotain typerää"

Eleniak kertoo sarjan kuvausryhmän olleen erittäin lämminhenkinen, ja kaikki olivat kuin yhtä suurta perhettä. Yksi näyttelijöistä oli kuitenkin erityisen veikeä kuvauksissa.

– Hassuin muistoni liittyy David Hasselhoffiin. Hän on iso jekkuilija. Hän tykkää tehdä vitsejä. Muistan kun meillä oli todella vakava kohtaus, missä piti itkeä ja kaikkea. Valmistauduttiin lähikuviin. Juuri ennen kuvaamisen alkua hän teki jotain typerää kameran takana, kuten ilveili tai tökki hiuksiani, Eleniak naurahtaa.

– Välillä tuntuu, kuin olisimme kuvanneet sarjaa eilen. Joskus taas tuntuu, että siitä on jo ikuisuus.

Baywatchia esitettiin suosionsa huipulla yli 200 maassa ja se käännettiin lähes 50 kielelle. Suomessa ohjelmaa esitti MTV3-kanava. Guinnessin ennätysten kirjassa Baywatchia on tituleerattu maailman suurimman yleisön keränneeksi tv-sarjaksi. Sillä oli parhaimmillaan TV Guiden arvion mukaan yli miljardi katsojaa.

Baywatch, kaikki tuotantokaudet Subilla ma 7.9. klo 18 alkaen. Sarja esitetään Subilla nyt teräväpiirtona. C Moressa julkaistaan ensimmäiset kolme tuotantokautta 1.9. ja koko sarja syksyn aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja