Salkkarit-tähti Tuuli Mattila nähdään uutuussarjassa – julkaisi kuvia kulisseista: "Kiitos myös upea sulhanen"

Susu Honkanen ja Aki Nikkinen päätyivät erikoiseen asumisjärjestelyyn – Salkkarit-tähti Tuuli Mattila kommentoi hahmojen kuviota 1:26
Susu Honkanen ja Aki Nikkinen päätyivät erikoiseen asumisjärjestelyyn – Salkkarit-tähti Tuuli Mattila kommentoi hahmojen kuviota

Tuuli Mattila nähdään C Moren alkuperäissarjassa.

Salkkarit-tähti Tuuli Mattila paljasti Instagram-tilillään, että hänet nähdään C Moren Harjunpää-alkuperäissarjassa pienessä roolissa. Mattila julkaisi useita kuvia sarjan kuvauksien kulisseista.

Mattilalla on otoksissa hääpuku päällään, ja hän kiittää kuvien yhteyteen kirjoittamassaan tekstissään sarjan tekijöitä.

– Olipas kivaa päästä viime kesänä tekemään pieni rooli uudessa Harjunpää sarjassa loistavan Hanna Bergholmin ohjauksessa! Kiitos myös ihana Anna Böhm! Oli hauskaa näytellä sun kanssa! Ja kiitos myös upea sulhanen Heikki Slåen!

– Jaksossa 7. Stina astelee huntu helmuten kohti tulevaa. Stina piipahtaa myös jaksossa 8. Ensimmäinen kausi on nyt nähtävillä C Morella (VIP-ennakkotilauksella)!

Jos kuva ei näy, voit katsoa ne tästä.

Mattila paljasti hiljattain odottavansa hänen ja kumppaninsa, ohjaaja-näyttelijä Lauri Nurkseen esikoista. Pienokaisen laskettu aika on toukokuussa.

Alkuraskauden aikana pahoinvoinnista kärsinyt näyttelijä kertoo MTV Uutisille huonovointisuuden vaikuttaneen paikoin myös hänen työhönsä näyttelijänä.

– Piti extrahyvin osata repliikit, että muistan ne vaikka vähän oksettaisikin samalla, Mattila nauraa.

Mattilan on määrä jäädä äitiyslomalle loppukevään aikana. Se, miten äitiysloma tulee vaikuttamaan hänen hahmoonsa Susuun, on Mattilan mukaan vielä salaisuus.

– Mutta tokihan kun miettii, että mitä kaikkea (Salkkareissa) on käynnissä, niin siitähän voi jokainen tehdä omia päätelmiään, että mihin suuntaan asiat lähtevät, näyttelijä vihjaa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat