Näin Salkkarit-tähti Tuuli Mattila selviytyi näyttelemisestä aamupahoinvoinnin kanssa: "Piti ekstrahyvin osata…"

Susu Honkanen ja Aki Nikkinen päätyivät erikoiseen asumisjärjestelyyn – Salkkarit-tähti Tuuli Mattila kommentoi hahmojen kuviota 1:26
Susu Honkanen ja Aki Nikkinen päätyivät erikoiseen asumisjärjestelyyn – Salkkarit-tähti Tuuli Mattila kommentoi hahmojen kuviota

Tuuli Mattila kertoi kuulumisiaan MTV Uutisten haastattelussa.

Salatut elämät -tähti Tuuli Mattila paljasti hiljattain odottavansa hänen ja kumppaninsa, ohjaaja-näyttelijä Lauri Nurkseen esikoista. Pienokaisen on määrä syntyä maailmaan toukokuussa.

Alkuraskauden aikana pahoinvoinnista kärsinyt näyttelijä kertoo MTV Uutisille huonovointisuuden vaikuttaneen paikoin myös hänen työhönsä näyttelijänä.

– Piti extrahyvin osata repliikit, että muistan ne vaikka vähän oksettaisikin samalla, Mattila nauraa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mattilan on määrä jäädä äitiyslomalle loppukevään aikana. Se, miten äitiysloma tulee vaikuttamaan hänen hahmoonsa Susuun, on Mattilan mukaan vielä salaisuus.

– Mutta tokihan kun miettii, että mitä kaikkea (Salkkareissa) on käynnissä, niin siitähän voi jokainen tehdä omia päätelmiään, että mihin suuntaan asiat lähtevät, näyttelijä vihjaa.

Raskaus ei ole ainoa Mattilan hiljattain paljastama ilouutinen. Hän ja Nurkse nimittäin kihlautuivat viime joulukuussa, vain muutamaa päivää ennen jouluaattoa.

– Se oli itsellenikin hauska yllätys, että joulukalenterista tuli tämmöinen, näyttelijä nauraa.

Rakastavaiset eivät ole vielä alkaneet suunnittelemaan tulevia häitään tai lyöneet lukkoon avioitumisen päivämäärää. Tavoitteena on saattaa ensin tuleva perheenjäsen maailmaan.

Mattila on näytellyt Salkkareissa vuodesta 2020 alkaen. Hänen hahmonsa Susu Honkanen päätyi hiljattain erikoiseen asumisjärjestelyyn Sami Uotilan tähdittämän Aki Nikkisen kanssa.

Voisiko Mattila elää samanlaisessa asumisjärjestelyssä kuin roolihahmonsa? Katso näyttelijän vastaus yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat