Kris Jenner paljasti kikkansa – viihteen superäiti rakastaa rutiineja

Kardashianin perheen mehiläiskuningatar paljasti myös, että jokainen päivä päätetään samalla tavalla.

Kourtney Kardashianin uusi Poosh-verkkosivu avattiin eilen. Avaamisen yhteydessä sivustolla julkaistiin artikkeli, jossa Kardashianin perheen pää, Kris Jenner kertoo omista aamurutiineistaan.

Jenner on äiti, joka on luonut lapsilleen uskomattoman uran niin tv-tähtinä, huippumalleina kuin kosmetiikkamoguleina. Jenner saattaa siis hyvinkin tietää, mistä puhuu antaessaan omia oppejaan eteenpäin.

Poosh-sivustolta löytyvällä videolla Jenner kertoo, että kuten koko muukin perhe, hänkin valmistautuu pitkään päivään.

– Herään puoli viiden ja viiden välillä, nousen ylös, juon kahvia ja tarkistan sähköpostini. Sen jälkeen hyppään juoksumatolle, katson uutiset ja päivitän tietoni siitä mitä tapahtuu tällä hetkellä, Jenner kertoo.

Urheilu ja uutisten katsominen auttaa häntä valmistautumaan henkisesti päivän tapahtumiin. Juoksumatolla hän viettää 45 minuuttia tai tunnin, jonka jälkeen hän nostelee hetken painoja.

– Minun mielestäni on tärkeää, että ihmisillä on päiviensä aikana ruutineja. Rituaali, jonka he tekevät aloittaessaan päivän. On myös tärkeää, että ihmisillä on tapa lievittää stressiä. Minä rentoudun viinillä.

Kourtney tosin huomautti, että viinin sijaan Kris Jenner rentoutuu ennemmin oikeastaan vodkalla.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat