Kriisiseuran johtoporras ei uskaltaudu enää stadionille – Valioliiga-ottelun yllä korkea turvallisuusriski

Everton on ilmoittanut 4. helmikuuta Arsenalia vastaan pelatun ottelun korkean riskitason otteluksi, kertoo BBC.

Perinteikkään Evertonin kausi on ollut sysimusta ja joukkue on valahtanut Valioliigassa jo sijalle 19. Everton on tällä hetkellä tasapisteissä sarjajumbona olevan Southamptonin kanssa.

Kehnot peliesitykset ovat saaneet seuran kannattajat levottomiksi, mikä on näkynyt turvallisuusuhkina. Evertonin seurajohto jätti lauantaisen Southampton-kotiottelun kokonaan väliin, koska eivät kokeneet oloaan turvalliseksi.

Everton odottaa turvallisuusuhkia myös seuraavaan kotiotteluunsa. Seura onkin yhdessä poliisin kanssa luokitellut 4. helmikuuta pelattavan Arsenal ottelun korkean riskitason otteluksi. Everton aikoo ottaa ottelutapahtumassa käyttöön tehostetut turvamenettelyt.

The Athletic uutisoi viime viikolla, eräs Everton-fani kävi käsiksi seuran toimitusjohtaja Denise Barrett-Baxendaleen tammikuisen Brighton-ottelun jälkeen.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt myös videoita, joilla kannattajat piirittävät stadionilta poistuvien pelaajien autoja.

Everton on voittanut tällä kaudella vain kolme ottelua. Vuonna 1878 perustettu seura on pelannut yhtäjaksoisesti Englannin korkeimmalla sarjatasolla kaudesta 1954-55 lähtien.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja