Mainos

Kranssit sopivat syksyyn

Kransseja voi laittaa koristamaan ovia, rappukäytäviä, ikkunoita ja pöytiä. Syksyiset kranssit syntyvät luonnonmateriaaleista, kuten oksista, lehdistä ja marjoista. Vain mielikuvitus on rajana.

Syyskransseissa kannattaa hyödyntää ruskan värejä: ruskeaa, punaista, oranssia ja keltaista. Kranssipohjia löytyy askartelukaupoista. Koristeet taas löytyvät useimmiten metsästä.

Hedelmäkranssi

Vieraat voi toivottaa tervetulleiksi värikkäällä oveen laitettavalla mandariinikranssilla. Tee hedelmien takapuolelle reikiä niin, että saat mandariinit kiinni kranssiin. Kiinnitä mandariinit kranssipohjaan kestävällä narulla. Tee kranssista täyteläinen lisäämällä hedelmien väleihin runsaasti lehtiä, marjoja tai kukkia. Valitse värejä, jotka sointuvat hyvin mandariinien sävyyn. Ota huomioon, että hedelmäkranssi ei ole pitkäikäinen.

Vaahterakranssi

Vaahteranlehdet ovat kauneimmillaan, kun ne hehkuvat kymmenissä eri väreissä aina vaaleankeltaisesta viininpunaiseen. Valitse hyväkuntoisia lehtiä ja kiinnitä ne kranssipohjaan. Kranssin ei tarvitse aina olla pyöreä, myös sydämen- ja tähdenmuotoiset kranssit ovat kauniita. Vaahterakranssi sopii hyvin ikkunalle.

Pihlajakranssi

Kauniin punaisen kranssin saat hyödyntämällä pihlajanmarjoja ja -oksia. Kiinnitä runsaasti marjaterttuja kranssiin, ja lisää ympärille viininpunaisia pihlajanlehtiä. Kranssin ympärille voit lisätä ohuita harmaita risuja. Ne kehystävät kauniisti syvänpunaista pihlajakranssia.

Kuparinen lehtikranssi

Kerää runsaasti puista pudonneita ruskeita lehtiä. Tammenlehdet sopivat tähän kranssiin mainiosti. Tee lehdistä tuuhea kranssi, ja viimeistele se kuparinvärisellä spray-maalilla. Maali antaa kranssille elegantin vivahteen.

MTV3/bhg.com

Kuvat: Colourbox, Futureimagebank

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.