Koulu hautasi "aikakapselin" 30 vuotta sitten – eivät enää muista, minne: "Haparoimme pimeässä yrittäen muistaa, missä se on"

1:59

Koulun oppilaat halusivat kaivaa esiin 30 vuotta sitten hautaamansa muistoesineen. Suunnitelmaan ilmaantui yllättävä mutka: kukaan ei muistanut, mihin se haudattiin.

Video: Vuonna 2017 Kuopiossa suljettiin aikakapseli, joka avataan vuonna 2117!

Amerikkalaiskoulun oppilaat kokoontuivat 30 vuoden jälkeen tapaamaan toisiaan vanhalle oppilaitokselleen. Joukkion tarkoituksena oli elokuussa 2018 kaivaa ylös aikakapseli, jonka he hautasivat vuosikymmeniä sitten.

Suunnitelmaan ilmaantui yllättävä mutka: kukaan ei muistanut, mihin muistoesine haudattiin, kertoo Fox News.

Sisällä ainakin Michael Jacksonin C-kasetti

Vuonna 1988 seitsemän oppilasta ja kaksi opettajaa hautasi maahan kapselin, joka sisältää ainakin Michael Jacksonin C-kasetin ja koulutehtäviä.

– Meillä oli oma perustuslakimme, ja jopa ompelimme omalle maallemme lipun. Luulen, että se on kapselissa, paikalla ollut Tracy Gilmer muistaa.

Kukaan oppilaista tai opettajista ei kuitenkaan muista, mihin kapseli tarkalleen ottaen haudattiin. Tieto kapselista arkistoitiin, mutta tietoja ei enää löydy.

– Haparoimme kaikki pimeässä yrittäen muistaa, mitä siinä oli ja missä se on, opettaja Sandi Sanders sanoo.

Seuraavaksi apuun metallinpaljastin?

On mahdollista, että joku muu on kaivanut muistoesineen esiin. Koulussa on vuosien varrella ollut myös tulva, jonka aikana pihaa kaivettiin.

Kapselin etsinnät kuitenkin jatkuvat. Ryhmä suunnittelee ottavansa avuksi metallinpaljastimen. 

Lähde: Foxnews.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja