Mainos

Kotia kohti: Nuoren naisen ensiasunto ei aina ole vaatimaton

Kotia kohti -sarjan neljännessä jaksossa maalta Helsinkiin opintojen perässä muuttava Kasperiina etsii ensimmäistä omaa kotia. Löytyykö nuorelle naiselle unelmakoti halutusta Etelä-Helsingistä?

Kotia kohti -sarjan neljännessä jaksossa (ma 15.4.) Kasperiina on jättämässä lapsuudenkotinsa ja etsii ensimmäistä omaa asuntoa. Nuori nainen muuttaa Helsinkiin alkavien opintojen takia. Vaikka edessä on isoja muutoksia, hänen ei tarvitse muuttaa yksin, sillä mukana kulkee koirakaveri. Kasperiina toivoo löytävänsä asunnon Etelä-Helsingistä, keskustan läheltä.

– Punavuori, Ullanlinna, Eira, jotta koulu ja kaikki olisi lähellä. Koiran kanssa muuttamassa, joten ulkoilupaikka tai puisto pitäisi olla lähellä, hän miettii.

Ensiasunnolla huikea budjetti

Millaista kotia Kasperiina sitten etsii? Ihan vaatimattomasta ensikodista ei ainakaan ole kyse: budjetti nuoren naisen ensiasunnon ostoon on yli 450 000 euroa!

– Etsin 50–60 neliön kaksiota. Toivomuslistalla olisi, että reilun kokoinen kylpyhuone!

Mikä erikoinen toive Kasperiinalla on kotinsa suhteen? Millaista sisustusta tilaan suunnitellaan? Asuntoasiantuntija Mira Kasslin opastaa jakson aikana sijoitusasunnon saloihin ja siihen, mitä kaikkia oikeuksia ensiasunnon ostajalla on. Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen puoletaan pääsee yhdistämään vanhan kodin henkeä ja helsinkiläistä kaupunkiasumista nuoren naisen unelma-asuntoon.

Katso Kotia kohti -sarjan neljäs jakso:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kotia kohti AVAlla maanantaisin klo 21


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: AVA

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja