Mainos

Koskettavat hyvästit: Syntymätön lapsi menehtyi onnettomuuden seurauksena – äiti jakoi sydäntäsärkevän kuvan

Koskettavan kuvan vauvan pienistä sormista äitinsä kädessä voisi luulla kuvastavan uutta elämää. Tässä tapauksessa kyse on kuitenkin jäähyväisistä. Kuvassa äiti pitelee vastasyntynyttä lastaan, jonka sydän lakkasi lyömästä kuudennella raskauskuulla.

Kuudennella kuulla raskaana ollut 21-vuotias Emma Fairbairn joutui synnyttämään lapsensa aivan liian aikaisin pian sen jälkeen, kun odottava äiti joutui auto-onnettomuuteen lähellä kotitaloaan.

Emman läheinen ystävä Jasmine McGinley kertoo ystävänsä raskauden sujuneen hyvin ennen järkyttävää auto-onnettomuutta.

– Emma on lohduton. Vaikka emme voi ottaa pois hänen kipuaan, voimme antaa Flynn-vauvalle täydelliset hautajaiset, McGinley toteaa.

Jäähyväiset sanottiin aivan liian aikaisin

Vielä ambulanssissa Emma tunsi vauvan potkivan, mutta iltapäivällä sairaalassa vauvan sydämen sykkeen todettiin nopeutuneen huomattavasti.

Tutkimuksissa vauvan sykkeen todettiin kuitenkin normalisoituneen ja kaiken uskottiin olevan kunnossa. Emma siirrettiin toiseen sairaalaan, jossa häntä tarkkailtaisiin yön yli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Asetuttuaan aloilleen kätilö tuli vielä kerran katsomaan häntä ja tarkistamaan vauvan iltakymmenen aikaan. Hän ei löytänyt sykettä, McGinley kertoo lohduttomasta hetkestä.

Valitettavasti kätilön löydös paljastui ultraäänitutkimuksessa oikeaksi. Vauva oli kuollut. Emma joutui synnyttämään kamalan onnettomuuden seurauksena menehtyneen lapsensa ja hyvästelemään pienokaisensa, ennen kuin ehti edes tutustua häneen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nyt jäljellä ovat enää kauniit kuvat hetkestä, jonka pieni poika sai viettää tässä maailmassa. 

Poliisi on käynnistänyt tutkinnan raskaaseen menetykseen johtaneen auto-onnettomuuden tiimoilta. Kolari tapahtui aivan Emman kotitalon lähellä toukokuun lopulla.

Lähde: TheSun

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.