Mainos

Koskettava video hyväsydämisestä urheilijasta leviää – ratkaisija riensi lohduttamaan hutiloinutta ystäväänsä

0:45

Urheilussa nähdään ajoittain tekoja, jotka kertovat siitä, että elämässä on suurempiakin asioita kuin itse peli.

Juuri tällaisen esimerkin antoi baseball-syöttäjä Ty Koehn. Hän johdatti joukkueensa Mounds View High Schoolin finaaliotteluihin Minnesotan osavaltion high school -sarjassa.

Ottelu ratkesi, kun hän onnistui polttamaan syötöllään Totino-Gracea edustaneen Jack Koconin. Kun ratkaisu tapahtui, koko Mounds View'n joukkue ryntäsi juhlimaan kentälle, mutta sen sijaan että Koehn olisi ottanut vastaan sankarin kohtelun, hän kiersi omat pelaajansa ja meni lohduttamaan Koconia. Hän keskusteli Koconin kanssa pitkään ennen kuin liittyi joukkuekavereidensa juhliin.

Taustalla oli se, että Koehn ja Cocon ovat olleet ystäviä jo 13-vuotiaista lähtien. Koehn kertoi ottelun jälkeen, että he pelasivat samassa juniorijoukkueessa ja päätyminen eri kouluihin oli raskasta.

– Tiesin, että peli joko jatkuu tai päättyy siihen paikkaan. Tiesin, että minun täytyy sanoa jotain. Ystävyytemme on paljon tärkeämpää kuin vain hölmö pelin lopputulos. Minun piti varmistaa, että hän tietää sen ennen kuin juhlimme, Koehn sanoi Sportsnaut-sivuston mukaan.

Video Koehnin reaktiosta on levinnyt sosiaalisessa mediassa laajasti ja Koehnin toiminta on luonnollisesti saanut paljon iloa aikaan.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.