Mainos

Koskettava teksti muistuttaa: Tästä syystä hyvän yön toivotus kumppanille on niin tärkeä

Illan viimeinen viesti on kuin pieni valinta, jonka kumppani tekee joka päivä.

Elätkö kaukosuhteessa, tai oletko muuten vain erossa kumppanistasi? Kai muistit lähettää hänelle hyvän yön toivotuksen juuri ennen nukahtamista? Olisi kannattanut, vinkkaa Kirsten Corley kirjoittaa Thought catalog -sivustolla.

– Viesti on enemmän kuin sanoja. Se kertoo hänelle: ”Olet ihminen, jonka kanssa haluan jutella viimeiseksi tänään”. Se kertoo hänelle: ”Olet viimeinen ihminen, jota ajattelen, ennen kuin nukahdan." Kun et voi olla hänen vierellään, nämä muutamat, pienet sanat kertovat: ”Haluaisin olla (vierelläsi), jos voisin."

Corley muistuttaa, että kaunis kohteliaisuus paitsi punastuttaa ihanasti, myös lievittää rankan päivän aiheuttamaa tuskaa. Viesti muistuttaa, että kumppanit rakastavat toisiaan ja kertoo, että kaukanakin oleva kumppani välittää edelleen rakkaastaan.

– On helppoa jäädä kiinni kiireisiin aikatauluihin ja unohtaa pikkujutut. On helppoa laittaa rakkaat ihmiset säästöliekille. On helppoa pitää itsestään selvinä niitä ihmisiä, joiden tiedämme aina olevan paikalla, Corley kirjoittaa.

Illan viimeinen viesti on kuin pieni valinta, jonka kumppani tekee joka päivä.

– Hyvän yön viesti sanoo ”valitsin sinut tänään ja valitsen sinut uudelleen huomenna, ja jokainen päivä sen jälkeen”.

0:59

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.