Koska ujo sinkkumies voi lähestyä naista? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Ujona sinkkumiehenä on aina vaikeaa tietää, ketä voi lähestyä ja kuka on kiinnostunut. En tykkää käydä baareissa, joten aina pohdin missä on sopivaa mennä juttelemaan. Esimerkiksi: jos kadulla kävellään vastaan ja nainen selvästi vilkuilee eikä käännä katsetta pois kun katseet törmäävät, onko tämä niitä hetkiä, kun voin pysähtyä juttelemaan?" kysyy se ujompi henkilö.

Näin naiset vastasivat

"Aivan varmasti! Jokainen nainen haaveilee elokuvamaisesta kohtauksesta, jossa katseet kohtaavat ja nainen ja mies alkavat juttelemaan. Rohkeasti vaan! Aina voi mennä juttelemaan! Jos nainen onkin varattu tai hän ei muuten ole kiinnostunut, niin se selviää enemmin tai myöhemmin."
– 47, erikoisin iskuyritys oli, kun lapsen ystävän isä (naimisissa) iski silmää, kun hain lastani heidän kotoaan leikkimästä.

"Tapasin kerran yhden miehen, kun hän istui takanani bussissa. Vilkuilimme puolin ja toisin. Lopulta vaihdoimme IRC-Galleria-nikkejä (kyllä, siitä on niin kauan). Suhdetta ei tullut, mutta kaveruus syntyi. Suosittelen siis niin sanotusti kokeilemaan kepillä jäätä kaikissa mahdollisissa käänteissä, sillä koskaan ei tiedä, mikä toimii! Jos tulee pakit, aina voi pyytää anteeksi häiriötä ja poistua. Sitten ei ainakaan tarvitse miettiä, mitä olisi tapahtunut, jos olisi uskaltanut."
– 30, kerran festarijunassa eräs mies tuijotti silmiini tuntikausia, mitään muuta ei tapahtunut. Se oli jännää ja kutkuttavaa.

”Mielestäni toista ihmistä on hyvä lähestyä kohteliaasti, sillä moni voi säikähtää liian päällekäyvää lähestymistapaa. Jutustelu toimii, pienet huomiot. En ehkä lähtisi perään kävelemään, mutta vaikkapa bussipysäkillä jutustelu toimii. Ruokakaupassa on kiire (ja nälkä), mutta jonossa voi alkaa jutella.  Rohkeasti vain, mitä siinä voi menettää?"
– 29, kerran minua tultiin iskemään naistenvessassa

"Kuvailemasi hetki on juuri se, jolloin nainen on joko kiinnostunut sinusta, tai sitten muistutat kovasti jotain hänen tuttuaan tai exäänsä. Aina kannattaa rohkeasti, mutta asiallisesti, lähestyä, vaikka kaikki tiedämme kuinka vaikeaa se on. Esimerkiksi eräs mies tuli samalta pysäkiltä kyytiin ja istui bussissa viereeni, ja alkoi juttelemaan. Matkan päätteeksi hän kysyi, lähtisinkö hänen kanssaan kahville. Miehen rohkeus teki vaikutuksen ja olisi ehkä lähtenytkin, jos en olisi ollut parisuhteessa."
– 23, erikoisin iskemispaikka mainittu bussimatka

Lue myös:

    Uusimmat