Koronavirusepidemia laittoi tanssiryhmän esityksen uusiksi aivan viime metreillä – päättäväisyys vei kilpailijat Talentin finaaliin

5:37

StepUp Juniors on joutunut muuttamaan kokoonpanoaan vallitsevan tilanteen ja koronarajoitusten vuoksi. Se ei ole kuitenkaan lannistanut tanssiryhmän menoa. 

StepUp Juniors teki Talent Suomi -tuomaristoon suuren vaikutuksen heti ensimmäiselläesityksellään, jossa vahva tekninen osaaminen yhdistyi voimakkaaseen tunneilmaisuun. Jatkoon pääsyn hetki koe-esiintymisissä oli ryhmälle voimakkaan tunteikas kokemus, ja tuomariston yksimielinen hyväksyntä otettiin vastaan kyynelin ja halauksin.

Kuultuaan pääsystään semifinaaleihin ryhmä alkoi ahkerasti harjoitella uuttanumeroa, jossa oli junioreiden lisäksi myös vierailevia tähtiä.

Koronavirusepidemia pisti kuitenkin semifinaalisuunnitelmat uusiksi, ja ryhmän piti tehdä vaikea päätös kilpailusta pois jättäytymisen ja uudennumeron harjoittelemisen välillä. Lopulta päätös oli yksimielinen, ja uusinumero treenattiin esityskuntoon ennätysajassa.

Treeni tuotti tulosta, jatuomaristo oli ällikällä lyöty koreografian tasosta, tanssijoiden ammattitasoa lähentelevästä osaamisesta ja laadukkaasta tunne-eläytymisestä. Yleisöäänesti StepUp Juniorsin oman semifinaalikarsintansa top neljän joukkoon, jalopullisen päätöksen finaalipaikasta teki tuomaristo.

Finaalinumero on semifinaalin tavoin lyhyellä varoitusajalla laadittu esitys. Esitys on hatunnosto myös niille StepUppilaisille, jotka elävät Talent-matkaa kannustusjoukoissa tanssilavan sijaan.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja