Koronavirus leviää Valioliigassa – Manchester Unitedin harjoituskeskus pistettiin säppiin

Manchester Unitedin ja suomalaishyökkääjä Marcus Forssin edustaman Brentfordin välinen jalkapallon Englannin Valioliigan ottelu saatetaan siirtää toiseen ajankohtaan Unitedin koronavirustapausten takia. United käy keskusteluita Valioliigan kanssa tiistain vieraspelinsä mahdollisesta siirrosta.

Manchesteriläisjätti keskeytti maanantaina edustusjoukkueensa harjoituskeskustoiminnan vuorokaudeksi, koska useita pelaajia ja muuta seurahenkilöstöä oli saanut positiivisen koronatuloksen.

United on ilmoittanut, ettei joukkue matkusta Lontooseen Brentford-otteluun ennen kuin tieto ottelun pelaamisesta tai siirtämisestä on tullut.

Myös Aston Villa ja Brighton kertoivat maanantaina joukkueissaan paljastuneista koronatartunnoista. Villan on määrä kohdata tiistaina vieraissa Norwich ja Brightonin isännöidä keskiviikkona Wolverhamptonia. Otteluiden ei pitäisi olla vaarassa. Norwichissa pelaa suomalaishyökkääjä Teemu Pukki.

Villan päävalmentaja Steven Gerrard kertoi, että "muutama pelaaja ja muutama taustahenkilö" on saanut positiivisen koronatuloksen. Joukkue perui sunnuntain harjoituksensa, mutta treenasi maanantaina.

Brightonin päävalmentaja Graham Potter paljasti, että hänen miehistössään on paljastunut "kolme tai neljä" positiivista testitulosta.

Korona koettelee Tottenhamia

Tähän mennessä koronasta on tällä kaudella kärsinyt pahiten Tottenham, jonka päävalmentaja Antonio Conte kertoi viime viikolla peräti kahdeksan pelaajan ja viiden taustahenkilön tartuntasumasta.

Tottenhamin viime viikon liigapeli Brightonia vastaan ja Euroopan Konferenssiliigan ottelu Rennesiä vastaan siirrettiin lontoolaisjoukkueen koronatilanteen takia.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta vaati viime viikolla Valioliigalta selkeämpiä ohjeita siitä, kuinka monta positiivista koronatulosta vaaditaan ottelusiirtoon.

Lue myös:

    Uusimmat