Koronavirukseen liittyvä kiusaaminen teki 8-vuotiaan australialaispojan elämästä painajaista – tähtinäyttelijä Tom Hanksilta upea ele

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta!

Koronaviruksen sairastanut näyttelijä Tom Hanks lähetti rohkaisevan viestin nimensä vuoksi kiusatulle australialaispojalle.

Amerikkalaisnäyttelijä Tom Hanks on lohduttanut Corona-etunimensä vuoksi kiusattua australialaispoikaa kirjeellä ja matkakirjoituskoneella, kertoi australialaismedia perjantaina.

Kiusaamisesta kärsinyt 8-vuotias Corona De Vries oli aiemmin lähettänyt Hanksille kirjeen, jossa hän kyseli, miten koronavirustartunnasta toipuneet Hanks ja hänen vaimonsa Rita Wilson voivat. Samalla hän kertoi, että häntä kiusataan etunimensä vuoksi.

– Kirjeesi sai minut ja vaimoni tuntemaan olomme mahtavaksi. Minä olen uusi ystäväsi, Hanks vastasi Coronalle kirjoittamassaan kirjeessä.

Samalla Hanks lähetti pojalle samanlaisen Corona-merkkisen kirjoituskoneen, jollaista hän itse kanniskelee usein mukanaan.

– Mielestäni tämä kirjoituskone sopii sinulle. Kysy aikuisilta, miten sitä käytetään. Sen jälkeen voit kirjoittaa sillä minulle, Hanks jatkoi.

Kaksinkertainen Oscar-voittaja Hanks ja hänen puolisonsa sairastuivat koronavirukseen ollessaan kuvauksissa Australiassa. Toivuttuaan ja päästyään palaamaan kotiinsa Yhdysvaltoihin hän kertoi olevansa kiitollinen Australiassa saamastaan hoidosta.

– Valtavasti kiitoksia kaikille, jotka auttoivat meitä Australiassa. Heidän huolenpitonsa ja ohjeistuksensa mahdollistivat paluumme USA:han. Ja paljon kiitoksia kaikille, jotka toivoivat meille paranemista, Hanks kirjoitti Twiitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat