Koronan sairastanut prinsessa Sofia vieraili syömishäiriöklinikalla visiiriin sonnustautuneena – julkaisi kuvan pyöristyneestä vauvavatsastaan

0:29
Carl Philipillä ja Sofialla todettiin koronavirustartunta - näin Ruotsin hovi tiedotti asiasta

Kolmatta lastaan odottavan prinsessa Sofian vauvavatsasta nähtiin vilaus prinssiparin Instagram-tilillä, kun tämä vieraili syömishäiriöklinikalla.

Ruotsin prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip julkistivat ennen joulua, että perheeseen odotetaan kolmatta lasta. Prinssi Alexanderin ja prinssi Gabrielin pikkusisaruksen on määrä syntyä keväällä.

Tällä viikolla prinssiparin Instagram-tilillä julkaistiin tuore kuva prinsessa Sofiasta, joka oli sonnustautunut visiiriin edustusvierailulla Tukholmassa sijaitsevassa yksityissairaalassa. Yllään prinsessalla oli mekko, joka paljasti myös kauniisti pyöristyneen vauvavatsan.

Prinsessa Sofia kertoo Instagramissa vierailleensa Sophiahemmetin Mandometer-klinikalla, joka hoitaa syömishäiriöitä. Myös vapaaehtoistyötä kyseisessä sairaalassa korona-aikaan tehnyt Sofia vieraili samaisella klinikalla ensimmäistä kertaa kesällä 2019.

– Ensimmäisestä vierailustani lähtien olen ollut utelias kuulemaan lisää, varsinkin, kun rajoitusmääräykset ja eristäminen voivat vaikuttaa hoitoprosessiin, prinsessa kertoo Instagramissa ja kiitti klinikan potilaita, jotka olivat jakaneet hänelle tarinansa.

Prinsessa kertoo julkaisussaan saaneensa vierailun myötä kaksi tärkeää viestiä.

– Voit toipua syömishäiriöistäsi ja syömishäiriöiden ei tarvitse olla nähtävissä ulkopuolelta, hän muistutti kirjoituksessaan.

Iloiset perheuutiset julkistettiin vain pari viikkoa sen jälkeen, kun hovi kertoi Carl Philipin ja Sofian sairastuneen koronavirukseen. Parin kerrottiin tuolloin kärsineen flunssaoireista, mutta he ovat jo toipuneet taudista.

Prinssipari nähtiin julkisuudessa edellisen kerran juuri ennen joulua, kun he ottivat vastaan heille lahjoitetut joulukuuset.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja