Prinsessa Sofia edusti ensimmäistä kertaa raskausuutisten jälkeen – vilautti pyöristynyttä vauvavatsaansa

0:29
Prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla todettiin marraskuussa koronatartunta – näin hovi tiedotti asiasta

Prinssi Carl Philpin ja prinsessa Sofian edustivat ensimmäistä kertaa vauvauutisten jälkeen. 

Ruotsin hovi kertoi viime viikolla iloisia uutisia, kun prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia paljastivat odottavansa perheenlisäystä. Prinssiparin kolmannen lapsen on määrä syntyä maalis-huhtikuussa. Parilla on entuudestaan kaksi lasta, pikkuprinssit Alexander ja Gabriel.

Pariskunta edusti ensimmäistä kertaa uutisten jälkeen 16. joulukuuta, kun he ottivat opiskelijoilta vastaan palatsiin joulukuusia. Hymyileväinen Sofia saapui paikalle istuvassa, mustassa mekossa, joka paljasti prinsessan pyöristyneen vauvavatsan. 

Prinssi kertoi tilaisuudessa, että hän oli hankkinut perheelleen oma joulukuuset Villa Solbackeniin aikaisemmin tällä viikolla.  

Carl Philip ja Sofia perheineen asuvat Tukholmassa Djurgårdenin alueella sijaitsevassa Villa Solbackenissa. Talo valmistui vuonna 1930 ja toimi aiemmin kuningas Kaarle Kustaan sedän prinssi Bertilin ja tämän puolison prinsessa Lilianin kotina. Villan perinyt Carl Philip perheineen pääsi vihdoin muutamaan taloon mittavien remonttien jälkeen vuonna 2017.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja