Koronakevät poiki uuden idean: Näiden bikinien kanssa tulee mukana jotain ylimääräistä – ja tarpeellista!

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Uima-asun koon valitseminen on yleensä haastavaa: moni valitsee liian ison asun tai väärän mallisen yläosan. Katso videolta ammattilaisen vinkit istuvan uima-asun hankintaan!

Trikinit ovat kuin bikinit, mutta ylimääräisellä lisäosalla.

Kun rannat avattiin koronakaranteenin jälkeen Floridassa, seurasi ryysistä ja kaaosta. Italialainen Tiziana Scaramuzzo kuitenkin selkeästi uskoo, että rannalle päästään vielä tänä vuonna – ja mukaan tarvitaan uudenlaista designia!

Trikineissä on mukana kasvosuoja

Italialaissuunnittelija Tiziana on kehitänyt trikini-ranta-asun, kertoo Fox News. Trikini koostuu kolmesta osasta: bikinien ylä- ja alaosasta sekä tässä tapauksessa settiin sopivasta kasvosuojasta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Idea syntyi sattumalta

Tiziana kertoi paikalliselle uutissivustolle, että idea oli aluksi pelkkä vitsi, jonka hän heitti perheelleen. Pientä yritystä pyörittävä Tiziana joutui panemaan bisneksensä tauolle koronan vuoksi, minkä jälkeen hän alkoi käyttää materiaalejaan kasvosuojien valmistamiseen.

Lopulta idea uudenlaisista trikineistä syntyi, ja se selvästi vetoaa yleisöön: sosiaalisessa mediassa on jo kyselty tuotteiden hintaa!

Lue myös:

    Uusimmat