Koronaan sairastunut Niko Saarinen avautuu kohtaamistaan väitteistä: "Mut on leimattu koronabilettäjäksi"

Niko Saarinen poikkeuksellisen avoimena tuoreesta parisuhteestaan – nämä kriteerit unelmamiehestä kävivät toteen 6:01
Niko Saarinen erosi alkukesästä. Videolla hän puhuu ex-suhteestaan.

Niko Saarinen kertoo pyrkineensä toimimaan vastuullisesti matkustaessaan eri paikkakunnilla kotimaassa.

Somevaikuttaja Niko Saarinen kertoi torstaina 5. elokuuta saaneensa koronavirustartunnan. Saarinen kertoo MTV Uutisille, että taudin oireet ovat olleet hänen kohdallaan hyvin vaihtelevia.

– Välillä tuntuu, että ei vitsi nyt tämä helpottaa ja seuraavassa hetkessä lähtee makuaisti ja tulee maha kipeäksi. Tuntuu, että joka päivä on erilainen tämän taudin suhteen, Saarinen kertoo.

Saarisen oli määrä aloittaa ensi maanantaina NRJ:n radiojuontajana yhdessäRosanna Kuljun kanssa. Kyseessä on Veronica Verhonsijaisuus, kun tämä on kuvaamassa Love Island Suomi -ohjelmaa. Saarinen ei kommentoi vielä sitä, mitä radiopestin suhteen tulee tapahtumaan. 

– Ei tämä ollut ihan ideaalein aika sairastua koronaan, mutta eipä se nyt katso aikaa eikä paikkaa. 

Somevaikuttaja kertoo, että hänen saamansa koronatartunnan myötä hän on törmännyt keskusteluun siitä, että koronatartunta olisi seuraus Saarisen viettämästä villistä kesästä. Hän itse kieltää kuitenkaan toimineensa vastuuttomasti. 

– Todellisuudessa olen aika vastuullisesti mennyt tuolla ja koittanut pysyä aina oman seurueeni sisällä. Tapahtumissa me ollaan oltu vip-alueilla, jotka ovat olleet pienempiä ja rajatumpia. Inhottavaa, että mut on leimattu keskustelupalstoilla ja jossain medioissa hirveäksi koronabilettäjäksi, Saarinen kommentoi. 

Saarisen mukaan hän on tehnyt koronapandemian aikana runsaasti kotimaan matkailuun liittyviä yhteistöitä, minkä puolesta hän on myös vieraillut useassa Suomen kaupungissa. 

– Olen elänyt ihan juuri niin kuin olen myös kehottanut muita ihmisiä, että eihän se elämä voi loppua tähän. Ettei ole kiellettyä matkustaa vaikka Tampereelle tai Jyväskylään, että koronan voi saada junassa, festareilla, kaupassa, ihan missä vaan, Saarinen pohtii.

Saarisen koronatartunnasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat