Niko Saarinen sairastui koronaan: "En edes tiennyt, että ihmisellä voi lihaksia särkeä niin paljon"

6:01
Niko Saarinen erosi alkukesästä. Videolla hän puhuu ex-suhteestaan.

Niko Saarinen kertoo saaneensa koronavirustartunnan. 

Somevaikuttaja Niko Saarinen kertoo MTV Uutisille sairastuneensa koronavirukseen. Saarisen koronatartunnasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Saarinen kuvailee oireidensa olevan hyvin vaihtelevia.

– Välillä tuntuu, että ei vitsi nyt tämä helpottaa ja seuraavassa hetkessä lähtee makuaisti ja tulee maha kipeäksi. Tuntuu, että joka päivä on erilainen tämän taudin suhteen, Saarinen kertoo.

Lihassärky on Saarisen mukaan ollut pahin oireista hänen kohdallaan. Kovat lihaskivut ovat muun muassa vaikuttaneet siihen, ettei hän ole saanut juuri nukutuksi. Saarinen joutuu pysymään usean päivän ajan kotonaan karanteenissa.

– En edes tiennyt, että ihmisellä voi lihaksia särkeä niin paljon, kuin mulla on nyt särkenyt. 

– Kyllä tämä viikko menee tässä nyt kotosalla. Olo on niin huono, etten näe edes mahdollisuutta, että pystyisin liikkumaan minnekään. 

Saarinen kertoi asiasta myös Nikotellen-podcastin Instagram-tilillä. 

– Nyt mennään päivä kerrallaan hyvin vaihtelevien oireiden kanssa ja kerätään vointia tulevaan. Ja me kuullaan toivon mukaan jo ens viikolla, hän kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Saarisen oli määrä aloittaa ensi maanantaina NRJ:n radiojuontajana yhdessä Rosanna Kuljun kanssa. Kyseessä on Veronica Verhon sijaisuus, kun tämä on kuvaamassa Love Island Suomi -ohjelmaa. 

Radiojuontajuus on Saariselle erityisen mieleinen pesti, sillä kyseessä on hänen haaveammattinsa.

– Olen haaveillut radiojuontajuudesta lapsesta asti ja läpi julkisen urani. Se on ollut toiveammattini, Saarinen paljasti MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja