Mainos

Korjaussarja onnittelee PS:n linjanmuutosta: Batman-Soini teki Persuista vihreän lepakkopuolueen!

Näin ekologisina aikoina ei voi kyllin kiitellä, että vanhemmalla iällä Timo Soini ja hänen johtamansa Perussuomalaiset on löytänyt sisäisen vihreytensä, joka purkautuu puoli vuotta ennen kuntavaaleja mm. silmittömänä lepakoiden suojeluna. Suomen Batman on löytynyt!

Pinnallisesti katsottuna Soinin "työmiehen" Matti Putkosen torstaina kokoonharsima tiedotustilaisuus näyttäytyy tuulivoiman vastustamisena, josta äkkinäiset voivat vetää vääriä johtopäätöksiä, kuten sitä, että PS olisi vihreiden kanssa asiasta jotenkin muka eri linjoilla.

Korjaussarja on selvittänyt asian laajemmat puitteet: siitä ei todellakaan ole kyse.

Itse asiassa Persut ja Vihreät ovat samoilla linjoilla.

Perussuomalaisten osalta kyse on uhanalaisten lepakoiden sekä muiden luonnossa viihtyvien elukoiden – kuten sammakoiden ja kusiaisten sekä käärmesten - suojelusta. Kyse on siis linjasta, joka saa myös vihreiden vankkumattoman tuen.

Tuulivoimasta ja sen hyödyllisyydestähän vihreätkin ovat olleet viime ajat kalaäänettömiä, kun on paljastunut, että Suomeen nousevista propellimastoista hyötyvät vain tuulivoimayhtiöiden ennestään rikkaat omistajat, kun valtio latoo niille 300 miljoonaa tukieuroa vuodessa.

Siksi tuulivoimasta on päästävä eroon ja lopetettava kolmen miljardin euron lepakontappajien pystyttäminen joka niemeen ja notkelmaan.

Pitkällä juoksulla myös sähköstä on hyvä päästä eroon.

Tämäkin näkyy Timo Soinin poliittisen linjan muutoksena, sillä säätövoiman kannalta elintärkeän Kollajan rakentamisen Soini torppasi sillä perusteella, että Iijoki-soutu – johon puoluejohtajakin on osallistunut – ohittaa tärkeydessä Suomen sähköhuollon tarpeet.

Eli eläköön Perussuomalaisten ja Vihreiden allianssi!

Korjaussarjan vedonlyöntiosaston kerroinjaos ennustaa, että lokakuussa 2017 Perussuomalaiset valitsevat presidenttiehdokkaaksi Jussi ”Mörökölli” Niinistön. Valitaanko Niinistö myös puheenjohtajaksi, vai kuolemantuomiotakin kannattanut Jari ”Pyöveli” Lindström, siitä Korjaussarja kertoo seuraavalla tuotantokaudella.

Matti ”En nyt oikein muista” Vanhanen on laskenut kaiken sen varaan, ettei Sauli ”Käkkäräpää” Niinistö lähtisikään ehdolle. Turha toivo. Jotta kepulaisten nöyryytys on täydellinen, lähtee kisaan mukaan myös turvallisuuspolitiikan Uri Geller, Ville ”Johtavin minäminämies” Niinistö.

Korjaussarja on jo korkeassa polviasennossa kunnioittamassa vihreiden puolustuspolitiikkaa. Ensin lopetetaan yleinen asevelvollisuus, sitten ei mennä millään Natoon, mutta venäläisille uhotaan päivät pitkät. Jos puna-armeija vyöryy Suomeen, niin vihreiden oppien mukaan lyömme vihulaista lakikirjalla päähän.

Mutta yhtä vaikuttajaa Suomesta ei silloin löydy:

Rauhannobelin Keijo Korhosen vastuksesta huolimatta vuonna 2008 saanut Martti Ahtisaari uhoaa tuoreessa taatakirjassa, että jos Suomi ei liity Naton jäseneksi, hän muuttaa Namibiaan. YK-lähteistä Ahtisaari lienee saanut selvyyden, että Namibia liittyy ensimmäisenä mustan Afrikan maana Pohjois-Atlantin puolustusliiton jäseneksi.

Tätä ynnä paljon muuta käsittelee tämän viikon Politiikan korjaussarja, tuo lahjomaton totuuden torvi, köyhien äänenkannattaja sekä leskien tuki ja turva, tuo objektiivisen journalismin ikuinen vatupassi. Sen tuotannostahan vastaavat, kuten aina, Iltalehden Juha Ristamäki ja MTV:n Timo Haapala ja omalta osaltaan katsojat/lukijat/kuulijat sekä Hentun Liisa.

Erikseen mainittakoon, että Korjaussarjassa ei ole sanaakaan Cheekistä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja