Korealaistähti sankaroi Manchester Cityn kumoon Mestarien liigassa – Tottenhamin voittomaali todellinen läheltä piti -tilanne

Eteläkorealaistähti Son Heung-min nousi Tottenhamin sankariksi, kun Manchester City kaatui jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa lukemin 1–0.

Son piti 78. minuutilla pallon Tottenhamin hyökkäyksessä täpärästi kentällä sen käytyä jo päätyrajalla. Son käätyi, liikkui vetopaikkaan ja täräytti pallon vasemmalla jalallaan alakulmaan. Korealainen oli voittomaalia edeltävässä tilanteessa aivan paitsion rajamailla, mutta ei kuitenkaan paitsiossa.

Yksi isäntien ehdottomista sankareista oli myös maalivahti Hugo Lloris, joka torjui avausjaksolla Cityn Sergio Agüeron rangaistuspotkun.

Citylle tuomittiin rankkari, kun Danny Rose heilautti kätensä Raheem Sterlingin laukauksen tielle. Lloris aavisti Agüeron rangaistuspotkun suunnan oikein ja heittäytyi tyylikkääseen torjuntaan, kun kellossa oli 12. minuutti.

Tottenham koki toisella jaksolla myös takaiskuja. Ensin joukkueen suurin tähti Harry Kane loukkaantui väännettyään nilkkansa pallontavoittelutilanteessa Cityn Fabian Delphiä vastaan.

Loppuminuuteilla myös isäntien Dele Alli otettiin rannettaan pidellen vaihtoon.

Keita ja Firmino iskivät Liverpoolille

Illan toisessa ottelussa Liverpool päihitti Porton kotonaan lukemin 2–0.

Liverpool iski molemmat osumansa avausjaksolla. Jo viidennellä peliminuutilla heilahti ensimmäisen kerran, kun Naby Keita ampui rangaistusalueen rajalta ja pallo kimposi Porton keskikenttämies Oliver Torresin jaloista suuntaa muuttaen verkon perukoille.

26. minuutilla Liverpoolin Roberto Firmino täydensi kuvion iskemällä Trent Alexander-Arnoldin syötöstä pallon lähietäisyydeltä maaliin.

Otteluparien toiset osaottelut pelataan ensi viikolla.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Manchester United – FC Barcelona klo 21.45 C More Sport 2
Ajax–Juventus klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.