Napoli-tähden tyly suoritus pilasi Barcelonan voittohaaveet – Arsenal koki dramaattisen tappion

Victor Osimhen räjäytti maalillaan Napoli-fanit riemuun – Barcelona-puolustaja jäi täysin jalkoihin 1:32
Victor Osimhen räjäytti maalillaan Napoli-fanit riemuun – Barcelona-puolustaja jäi täysin jalkoihin.

Napoli ja Barcelona pelasivat 1–1-tasapelin jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Avausjaksolla ei nähty vaarallisia maalipaikkoja, mutta toisella jaksolla kuparinen rikkoutui.

Kun peliä oli pelattu noin tunti, löysi Pedri syötöllään Robert Lewandowskin boksin tuntumasta ja Barcelonan puolalaistähti laukoi pallon tarkasti vasempaan alakulmaan.

Robert Lewandowskilta tarkka kuti – Barcelona siirtyy 1-0-johtoon Napolissa 1:07
Robert Lewandowski vei Barcelonan 1–0-johtoon Napolin vieraana.

15 minuuttia myöhemmin oli Napolin tähtihyökkääjän vuoro iskeä. Pallon jalkaansa saanut Victor Osimhen työnsi Inigo Martinezin väkevästi, mutta puhtaasti maihin ja sijoitti pallon verkkoon.

Martinez manasi tilannetta maalin jälkeen tuomarille, mutta sai itse purnauksestaan keltaisen kortin ja osuma jäi voimaan.

Lisäosumia ei enää nähty, joten toiseen osaotteluun lähdetään kutkuttavista asetelmista.

Illan toisessa pelissä Porto otti niukan 1–0-voiton Arsenalista.

Ottelun ratkaisu nähtiin vasta lisäajan viimeisellä minuutilla, kun avausjaksolla huippupaikassa epäonnistunut Galeno laukoi häikäisevällä tavalla pallon ohi Arsenal-vahti David Rayan.

Häikäisevä laukaus! Porto nousi voittoon lisäajan viimeisellä minuutilla 1:50

Mestarien liigan neljännesvälierien toiset osaottelut pelataan 5.-6. & 12.-13. maaliskuuta.