Korea jenkkiauto: Kia Telluride tahtoo sanoa, että 7-paikkaiset katumaasturit on niin nähty

1:21
Telluride on historian suurin Kia.

Kia on esitellyt Detroitin kansainvälisessä autonäyttelyssä historiansa suurimman automallin. Mörssäri kantaa nimeä Telluride, ja se on valitettavasti jäämässä amerikkalaisten yksinoikeudeksi.

Suuri, rohkea, kyvykäs ja mukava.

Näillä sanoilla korealainen Kia kuvailee massiivista Telluridea, joka on sen ensimmäinen erityisesti amerikkalaisille suunnattu malli. Järkälemäinen uutuusmaasturi on suunniteltu Kaliforniassa, ja sitä tullaan valmistamaan Georgian West Pointissa.

Kian mukaan jopa kahdeksan henkilöä sisuksiinsa mukavasti mahduttavan Telluriden keulilla on 3,8-litrainen V6, josta otetaan kahdeksanlovisen automaatin avustuksella hieman vajaat 300 hevosvoimaa. Nelivetokin löytyy, mutta ei vakiona.

Ylellisen Telluriden teknisten avustimien luettelo on hengästyttävän pitkä. Tyydymmekin toteamaan, että jättiläisessä on kaikki kilkkeet, joita nykypäivän lippulaivamaasturilta voi odottaa – ja vähän päälle.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.