Koomikko Nick Cannon sai 9. lapsensa malli Lanisha Colen kanssa – 8. lapsi syntyi vain 2 kuukautta aiemmin

Koomikko Nick Cannonin 9. lapsi on tyttö.

Koomikko ja Masked Singer USA -juontaja Nick Cannon toivotti keskiviikkona 14. syyskuuta tervetulleeksi Onyx Ice Cole Cannon -nimisen tyttövauvan valokuvaaja-malli Lanisha Colen kanssa.

–Jumala on antanut minulle ja Lanisha Colelle etuoikeuden pitää huolta enkelistä täällä maan päällä. Lupaan suojella, mahdollistaa, ohjata ja rakastaa tätä lasta parhaan kykyni mukaan. Me kaikki opimme niin paljon näiltä enkeleiltä, ​​joita kutsumme lapsiksi, Cannon kirjoitti Instagram-päivityksessään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kriitikot verkossa ovat kyseenalaistaneet Cannonin epäperinteiset näkemykset yksiavioisuudesta. Hän viittaa päivityksessään myös siihen, ettei aio antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa hänen elämäänsä.

– Ja lupaan rakastaa tätä pientä tyttöä koko sydämestäni, riippumatta siitä, mitä muut sanovat... Olen lakannut yrittämästä määritellä itseäni maailmalle tai yhteiskunnalle, mutta sen sijaan teen työtä parantaakseni ja kasvaakseni äärettömäksi, kuten jumala määräsi minut olemaan. Toivottavasti voin opettaa Onyxin olemaan välittämättä muiden häpeästä tai pilkasta, koska he vain projisoivat omia ankaria kokemuksiaan ja kipuaan hänen tahrattomaan kauneuteensa, Cannon kirjoitti. 

Cannon kirjoitti myös, ettei provosoidu helposti, ja että hänellä on melko kova kuori.

– Mutta kaikilla perheenjäsenilläni ei ole samaa voimaa. Joten rukoilen ja pyydän muita heijastamaan kaiken kritiikin ja kyynisyyden minua kohtaan eivätkä lasteni rakastavia ja arvokkaita äitejä kohtaan, Cannon kirjoitti.

Lopuksi Cannon vielä kehuu tuoreimman lapsensa äitiä.

– Lanisha Cole on yksi vilpittömimmistä, rauhallisimmista ja vähiten hyökkäävistä, kilteistä sieluista, joita olen koskaan nähnyt, ja ansaitsee vain nauttia tästä autuaasta äitiyden ilon hetkestä. Ole hyvä ja anna hänelle se. Hän on niin rakastava ja puhdassydäminen, Cannon kirjoitti.

Cannon sai 8. lapsensa, Legendary Loven, heinäkuussa 2022 malli Bra Tiesin kanssa. Cannonilla on myös entisen aviopuolisonsa, laulaja Mariah Careyn kanssa 11-vuotiaat kaksoset Monroe ja Marokko, Brittany Bellin kanssa 5-vuotias Golden ”Sagon” ja 21 kuukauden ikäinen Powerful Queen sekä 15 kuukauden ikäiset kaksoset, Zion Mixolydian ja Zillion Heir, Abby De La Rosan kanssa. Hänen poikansa Zen, joka on yhteinen Alyssa Scottin kanssa, kuoli joulukuussa 2021 saatuaan aivosyöpädiagnoosin.

Toukokuussa 2022 Cannon kertoi People-lehdelle ilosta, jota hän tuntee isänä olemisesta, ja siitä, että jokainen lapsi on ihme ja jumalan työtä.

– Joka päivä herään vain innoissani isänä. Olen niin innoissani kaikista lapsistani. Jatkuvasti, kaikilta osin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja