Nämä ovat kaikkien aikojen lyhyimmät Hollywood-avioliitot

Joskus vaikuttaa siltä, että Hollywood-tähtien avioeroista kuullaan enemmän kuin solmituista liitoista. Hellobeautiful-sivusto listasi kaikkien aikojen lyhyimmät Hollywood-liitot.

Sattuu sitä paremmissakin piireissä. Hollywood-tähtien joukkoon mahtuu useita pariskuntia, jotka tajusivat tehneensä virheen astuessaan avioliiton rauhaisaan satamaan – kylläkin hyvin paljon tavallista nopeammin.

Michael Jackson ja Lisa Marie Presley

Popin kuningas ehti olla aviossa vaatimattomat 18 kuukautta, kunnes hänen tiensä tuoreen vaimon kanssa erkani. Pariskunnan liiton on kerrottu kariutuneen Michaelin päihdeongelmien vuoksi. Lisa Marien avioero edellisestä sulhasesta oli astunut voimaan vain 20 päivää ennen kuin hän avioitui Michael Jacksonin kanssa

Jennifer Lopez ja Chris Judd

Jennifer Lopez on kivunnut kiireessä alttarille useaan otteeseen. Laulajattaren avioliitto Chris Juddin kanssa kesti aikoinaan vain puoli vuotta. Lopez käy parhaillaan läpi kolmatta avioeroaan Marc Anthonyn kanssa.

Janet Jackson ja James DeBarge

Janet Jackson avioitui silloisen miesystävänsä James DeBargen kanssa vuonna 1984, ollessaan vasta 18-vuotias. Pariskunta ymmärsi nopeasti tehneensä virheen ja erosi vain neljä kuukautta avioitumisensa jälkeen.

Kim Kardashian ja Kris Humphries

Seurapiirikaunottaren avioliitto koripallotähden kanssa päättyi ennen kuin kohu häiden yllä laantui. Kim Kardashian ja Kris Humphries erosivat vain 72 päivää häidensä jälkeen.

Eddie Murphy ja Tracey Edmonds:

Näyttelijä Eddie Murphy kiirehti erehdyksissä naimisiin vuonna 2008 tuolloisen naisystävänsä, Tracey Edmonsin kanssa. Pariskunnan onni kesti vaivaiset kaksi viikkoa.

Carmen Electra ja Dennis Rodman

Povipommi Carmen Electra ja koripallotähti Dennis Rodman avioituivat hetken mielijohteesta Las Vegasissa vuonna 1998. Humalassa solmitut valat peruttiin vain yhdeksän päivää häiden jälkeen.

Britney Spears ja Jason Alexander

Britney Spearsin ja hänen lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin Las Vegasissa solmima avioliitto on yksi kaikkien aikojen lyhyimmistä liitoista. Vuonna 2004 pariskunta ehti olla naimisissa vain 55 tuntia. Myöhemmin kaksikko vakuutti, että häiden oli tarkoitus olla pelkkä vitsi.MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja