KooKoon kohupuolustaja haki hurjaa pommia – tuomariston päätös aiheutti raivoisan reaktion

Martin Berger jäähy 2 minuuttia 1:06
Kovaa avojäänpommia hakenut Martin Berger jäähylle.

KooKoon Martin Berger hämmensi tuttuun tapaan tilanteita Ilveksen ja KooKoon välisessä pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ratkaisukamppailussa.

Kolmannessa erässä joukkueiden pelatessa tasavajaalla Berger haki rajua avojääntaklausta kiekkoa kuljettaneeseen Ilveksen Anssi Salmelaan. Taklaus ei osunut kunnolla, mutta ottelun tuomaristo näki sen sääntöjen vastaisena. Berger sai tempustaan kahden minuutin rangaistuksen kampituksesta.

Puolustaja ei päätöstä sulattanut, vaan syöksyi kommentoimaan tilannetta raivokkaasti tuomaristolle.

Voit katsoa tilanteen pääkuvan videolta.

Ilves ei onnistunut ylivoimansa aikana maalinteossa, mutta kuittasi vain 15 sekuntia Bergerin jäähyn päätyttyä ottelun tilanteeseen 2–3. Osuma oli Ilvekselle elintärkeä, sillä se siirtyi yhteistuloksessa 6–4-johtoon.