Konkariluotsi latoi kovaa tekstiä Lionel Messin MM-kullasta – nyt tähtikapteeni puuttui kohulausuntoon

Lionel Messi upottaa rangaistuspotkun sisään – Argentiina tiukasti kiinni välieräpaikassa 1:52
Argentiinan Lionel Messi upotti Alankomaita vastaan rangaistuspotkun, kun Denzel Dumfries oli rikkonut Marcos Acunaa ja saanut ensimmäisen varoituksensa.

Hollannin tähtipuolustaja Virgil van Dijk on ottanut kantaa konkariluotsi Louis van Gaalin Lionel Messin MM-kullasta annettuun kohulausuntoon.

Hollannin peräsimessä viime vuoden MM-kisoissa ollut van Gaal sanoi hiljattain rajun mielipiteensä MM-kisoista Alankomaiden yleisradioyhtiö NOS:lle. Van Gaalin mukaan Lionel Messi peukaloitiin maailmanmestariksi.

72 vuotta elokuussa täyttänyt van Gaal perusteli väitteensä Hollannin ja Argentiinan väliseen MM-trilleriin, joka päättyi rangaistuspotkukisassa Argentiinan voittoon.

– En todella halua sanoa paljoakaan siitä. Kun näet, miten Argentiina sai maaleja ja miten me saimme maaleja ja miten osa Argentiinan pelaajista ylitti rajan eikä saanut rangaistusta, kaikki oli minusta ennalta juonittu, van Gaal sanoi.

Hollannin kapteenina toimivalta Virgil van Dijkilta udeltiin tiistaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa van Gaalin kommenteista. Van Dijk kuittasi ex-luotsinsa puheet viileästi.

– Kuulin niistä kommenteista aamulla. Hän saa sanoa, mitä haluaa. Se on tietystikin hänen mielipiteensä ja jokaisella on oikeus mielipiteeseen, van Dijk pohjustaa.

– En kuitenkaan ole hänen kanssaan samaa mieltä. En jaa hänen mielipidettään, van Dijk korostaa.

Lue myös:

    Uusimmat