Lionel Messi puhuu ensimmäistä kertaa MM-kisojen kohuottelun tapahtumista – tätä temppua supertähti katuu: "Ei ollut suunniteltu teko"

0:19
Tätä Messin elettä Hollannin vaihtopenkin suuntaan ei näkynyt tv-lähetyksessä

Lionel Messi on antanut ensimmäisen haastattelunsa sen jälkeen, kun hän kipparoi Argentiinan MM-kultaan Qatarissa. Maailmanmestari katuu kiistanalaista elettään tulikuuman MM-puolivälierän tiimellyksessä. 

Supertähti otti haastattelussa kantaa MM-nurmella nähtyyn dramaattiseen puolivälieräotteluun. Argentiinan ja Hollannin välinen kamppailu ratkesi vasta rankkarikisassa, kun eteläamerikkalaisten johto suli karusti Hollannin tekemän viimeisten sekuntien vapaapotkumaalin ansiosta.

Tulikuumassa ottelussa jaettiin kaikkiaan 16 varoitusta. Päätuomarina toiminut Antonio Mateu Lahoz laitettiin pihalle turnauksesta ottelun jälkeen. Argentiinalaisessa radio-ohjelmassa Messi kertoo nyt katuvansa rangaistuspotkukilpailun aikana tekemäänsä temppua.

Messi iski pilkusta pallon maaliin toisena argentiinalaispelaajana. Hän juoksi sen jälkeen Hollannin päävalmentajan Louis van Gaalin läheisyyteen ja laittoi kätensä korviensa taakse.

– Se ei ollut tietenkään hyvin tehty. Kaikki tapahtuu niin nopeasti. Sinulla ei ole aikaa miettiä, reagoit vain, Messi sanoi Buenos Aires Heraldin mukaan.

Katso Messin kohuttava ele pääkuvan videolta!

Messin uhmakasta elehdintää pidettiin vastauksena van Gaalin ennen ottelua antamiin lausuntoihin, joissa hän kritisoi Messiä. PSG-tähden vastaus oli täysin spontaani.

– Se ei ollut suunniteltu teko, Messi lisäsi.

Argentiina eteni turnauksessa tunnetusti lopulta aina mestaruuteen saakka. Välierissä kaatui Kroatia, finaalissa ällistyttävän näytelmän jälkeen Ranska. Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja