Mainos

Kommentti: Nyt tuli Soinille & Persuille liikaa Berneriä!

Maanantaina nähtiin pitkästä aikaa, että tarvittaessa ministerit saavat jotakin aikaankin, kun oikein yrittävät. Taisi vain käydä niin, että Timo Soini & Persut saivat yhdellä kertaa pikkasen liikaa Berneriä.

Maanantai oli mielenkiintoinen politiikan infopäivä - ei vähiten Perusuomalaisille, tuolle Veikko Vennamon geneettiselle jatkumolle, noille syrjäytyneen kansanosan puolestapuhujille, pientalonpoikien perillisille, joita kuntavaalien jälkeen on karannut puolueen valtuustoryhmistäkin sopulilaumojen tavoin muihin, vihamielisiin joukkueisiin, pettyneinä, turhautuneina ja ei-sittenkään-niin-ylpeinä puheenjohtajamessiaastaan T. Soinista, joille maailman mahtavat ovat muuttuneet tärkeimmäksi kuin maakuntien toreilla vaeltava, hätäänsä taivaisiin huutava oma äänestäjäjoukko; edes presidenttiehdokkaksi ei ala.

Noin!

Tulihan siitä pitkä johdanto, kun oikein yritti!

Maanantain ensimmäisen infon piti Perussuomalaisten työministeri Jari Lindström. Hän ilmoitti hirmuisista tiukennuksista työttömyysturvan ehtoihin.

Eipä siinä, oikealla asialla Lindström on. Työttömyys maksaa 6 miljardia vuodessa, jotakin on tehtävä.

Mutta mikä pannaan merkille: PS:n etujoukosta - kaaderista - kukaan ei kommentoinut työttömyysturvan leikkauksista sanallakaan.

Vaan annas olla!

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) piti pari tuntia Lindströmin jälkeen oman tiedotustilaisuutensa, jossa hän lupasi avata taksiliikenteen kilpailulle ja perustaa valtiolle uuden infrayhtiön, jonka tehtäväksi tulee perusväylien ylläpito ja liikenneverkon kehittäminen.

Taksilupa! Kilpailu! Digiloikka!

Johan heräsi Luxemburgissa myös puolueen puheenjohtaja, jonka vastaus on tyly.

Alla tarkka muotoilu, jonka Soini esitti ”plokissaan”:

”Näiltä pohjilta Liikennekaari ei Mene eteenpäin.Perussuomalaiset ovat yksiselitteisesti taksilupien vapauttamista vastaan. Emme hyväksy villin lännen meininkiä.”

Siinä se - selvällä suomen kielellä!

Taksien kilpailutus on mukava teema, kun työttömyydestä ei niin jaksaisi puhua - varsinkin, kun se on oman ministerin sektorilla.

Ja mitä siitä sanoisi Aimo Sonnikaan, tuo Putous-ohjelman Persu-sankari?

Tshernobylin ydinvoimalaonnettomuuden 30-vuotispäivän alla Persut saivat yhdellä kertaa hiukan liikaa Berner-säteilyä - mutta hyvällä hetkellä.

Siitä saa hallituksessa sopan keitettyä!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.