Kommentti: MM-mitalista hölmistynyt Ilkka Herola sen sanoi – tästä voimme kaikki ottaa opiksi

1:06
Katso kurkistus MM-hiihtojen kulisseihin: Ilkka Herolan hopeasuoritus aiheutti riemua!

Ilkka Herola on nyt huippu-urheilija, jolla on oikeanlainen perspektiivi elämään. Sen hän osoitti hienolla tavalla myös MM-hopeajuhlissaan, kirjoittaa MTV Urheilun Ossi Karvonen Oberstdorfista. 

Pääkuvan videolla kurkistus MM-hiihtojen kulisseihin: Ilkka Herolan hopeasuoritus aiheutti riemua!

Ilkka Herola tunnusti sen suoraan: Liiallinen urheilupuolen epäonnistumisissa märehtiminen ja väkisin yrittäminen söivät ankarasti hänen muuta elämäänsä. Samalla tämä esti häntä menestymästä paremmin. 

Kuten Herola kertoi MTV Urheilulle MM-kisojen alla, hän on viime vuosina muuntautunut urheilijana, mikä on tuonut täyttymystä myös hänen eloonsa mäkihyppyrien ja latujen ulkopuolella. 

– Ilkka on tehnyt paljon töitä oman psyykeensä kanssa viimeiset 3-4 vuotta, minkä seurauksena hänestä on kasvanut ihan toisenlainen aikuinen ihminen, jolla on elämänarvot kohdallaan, Herolaa koko tämän vuonna 2012 alkaneen maailmancup-uran ajan Suomen maajoukkueessa luotsannut Petter Kukkonen totesi MM-hopeajuhlissa Oberstdorfissa.

Suomen mitalitilin kisoissa avannut Herola, 25, sivusi aihetta myös itse, vaikka tunnustikin olevan kuin puulla päähän lyöty MM-menestyshuumassa.

– Se on varmasti ollut yksi tärkeä risteys tässä, että olen ymmärtänyt pistää asioita tärkeysjärjestykseen. Sitä kautta olen saanut kokonaisuuden pysymään kasassa.

Tämän jälkeen Herola teki tunnustuksen, jossa on paljon viisautta. 

– Se menee saavutuksena jopa tämän mitalin edelle.

Kuten Herola osoitti perjantaina, vastaus elämässä menestymiseen ei olekaan aina vimmainen yrittäminen, vaan se, että on valmis hieman löysäämään otetta tietyissä asioissa. Se, että sysää syrjään jatkuvan tarpeen suorittaa ja onnistua. 

4:11
Katso ja kuuntele MM-hopeamitalisti Ilkka Herolan juhlatunnelmat Oberstdorfista!

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja