Kolmiodraamakohussa ryvettynyt Sofia Belórf julkaisi aurinkoisen videon: "Paistaa se aurinko risukasaankin"

Sofia Belórf saapui seuraamaan avopuolisonsa kuulemista –"Ei minua oikeastaan mikään enää yllätä" 7:03
Näin Sofia Belórf kommentoi saapuessaan seuraamaan Niko Ranta-ahon kuulemista katiska-vyyhdin yhteydessä

Kohusta toiseen ajautunut Sofia Belórf vihjaa Instagramissa, että aurinko paistaa myös risukasaankin.

Seurapiirikaunotar Sofia Belórfin kuluvasta vuodesta ei ole puuttunut käänteitä.

Hän on epäiltynä katsika-huumevyyhdin yhteydessä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta ja myös hänen suhteensa samassa vyyhdissä epäiltynä olevaan Niko Ranta-ahoon päättyi huhtikuussa.

Belórf on lisäksi yhdistetty julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-puolisoon Stefan Thermaniin romanttisessa mielessä sen jälkeen, kun Aitolehden ja Thermanin suhde päättyi eroon pääsiäisenä.

Vappuviikonlopun jälkeen Belórf julkaisi tiistaina Instagram-tilillään videon, jossa hän nautti täysin siemauksin Helsinkiä hellivästä keväisestä auringonpaisteesta.

– On siis kevät. Paistaa se aurinko risukasaankin pikkuhiljaa, kaunotar kirjoitti kuvatekstissä.

Belórf on kiistänyt syyllistyneensä rahanpesuun ja huumausainerikokseen. Hän kiisti myös huhtikuussa suhdeväitteiden tultua julki suhteensa Thermaniin.

Ranta-aho on yhä tutkintavankeudessa ja hänellä voi olla edessään pitkä tuomio. Pariskunta ei ole saanut jutella tai tavata toisiaan sen jälkeen, kun heidät molemmat otettiin kiinni viime kesänä.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi MTV Uutisille eron taustoja.

– Olemme ennenkin laulaneet Stefanin kanssa yhdessä. Tällä kertaa lauloimme Rakkaus on lumivalkoinen sekä kappaleeni Sinä vain, jonka Stefan omisti Sofialle. Sinä vain on tyypillinen rakkauslaulu ja sitä omistetaan ihmisille erinäisissä juhlissa. Se on urani suuri hitti, Tauski kertoi MTV Uutisille, mutta ei suostunut kantaa Belórfin ja Thermanin suhteen laatuun.

Lue myös:

    Uusimmat