Kolmiodraama-Samin ja Terhin aamu alkaa mykkäkoululla – käyvät myöhemmin kiusallisen keskustelun: "Puhun silloin, kun minulla on asiaa"

Kolmiodraama-Sami ja Terhi kokkaavat kiusallisessa hiljaisuudessa – sitten Terhi avaa suunsa 0:58
Kolmiodraama-Sami ja Terhi kokkaavat kiusallisessa hiljaisuudessa – sitten Terhi avaa suunsa

Kolmiodraama-sarjassa Samin ja Terhin välit kiristyvät entisestään.

Kolmiodraama-Samin ja Terhin ensimmäinen aamu yhteisessä kodissa alkaa hiljaisissa merkeissä Kolmiodraama-sarjassa. Terhi meikkaa ja yritti pitää keskustelua yllä, mutta Sami selaa lähinnä vain puhelintaan sohvalla.

– Aamu lähti aika erikoisissa merkeissä. Heräsin tosi hyvillä fiiliksillä ja ajattelin, että tarvitsen Samin makuuhuoneesta vaatteita ja muita tavaroita itselleni. Avasin sen oven, eikä minkäänlaista katsekontaktia. Hyväntuulisena avasin verhot ja sanoin hyvää huomenta, Terhi kertoo. 

Sami ei ollut mielissään Terhin tavasta toimia aamulla, eikä hän vastannut kuin murahduksella. Sami myöntää, ettei hän ole yhtään aamuihminen ja hän tarvitsee aina hetken omaa aikaa. Terhiä harmittaa, kun hän kokee olevansa täysin näkymätön Samille. 

– Jos minua heti ruvetaan tökkimään aamusta ja kyselemään sekä vaatimaan asioita, niin sitten rupeaa pinna kiristymään aika nopeasti, Sami kertoo.

Myöhemmin kaksikko kokkailee yhdessä yhtä hiljaisissa merkeissä kuin heidän aamunsa alkoi. Lopulta Terhi päättää kysyä, onko Sami aina yhtä hiljainen kuin on hänen kanssaan.

– Puhun silloin, kun minulla on asiaa. En ole sellainen, että pitäisi koko ajan hölöttää, Sami vastaa suoraan.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa pohditaan, kenellä on potentiaalia ja kenellä ei:

Kenellä pareista on potentiaalia ja kenellä ei? 33:15

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat