Mainos

Kolme miestä ammuttiin Konnevedellä

Kyläilemässä ollut 35-vuotias mies ampui talon isännän ja kaksi vierasta eilisiltana Konnevedellä. Vahvasti päissään ollut ampuja on Äänekosken poliisin huostassa.

Ampuja soitti ja ilmoitti poliisille teostaan 19 aikaan illalla. Poliisin tultua paikalle mies linnoittautui omakotitaloon, jossa hän oli surmannut kolme miestä. Hän sytytti talon palamaan, mutta pelastautui palon edetessä ikkunasta ja antautui poliisille noin puoli kymmeneltä illalla. Omakotitalo ehti palaa melko pahoin.

Äänekosken poliisin mukaan mies saapui illalla kyläpaikkaansa taksilla. Jonkin ajan kuluttua hän oli alkanut ammuskella isännän haulikolla. Omaa asetta hänellä ei ollut mukana. Poliisi ei tiedä vielä, riitelivätkö miehet ennen ampumista.

Konneveden ampumistapauksen tutkimuksista vastaa jatkossa Keskusrikospoliisi. KRP:n tutkija Terho Rajala tutustui heti tänään alustavasti tapaukseen ja rikoksen tapahtumapaikkaan. Äänekosken poliisista kerrottiin illalla, että surmansa saaneet olivat kaikki konneveteläisiä. Talon isäntä oli syntynyt 1931 ja vieraana olleet miehet 1943 ja 1953.

Kuulusteluissa selvisi, että miehet olivat kokoontuneet viettämään perisuomalaista iltaa, alkoholia oli nautittu ja ainakin epäilty ampuja oli ollut humalassa. Epäillyllä oli vielä tänä iltana hatarat muistikuvat edellisen illan tapahtumista.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.