Kolme legendaa Lapin kesässä – Markku Alén, Joulupukki ja Land Rover Defender

Teknavin 10. tuotantokauden kolmannessa jaksossa (ke 7.10. klo 22.40) seikkaillaan Lapin kesässä, selvitetään kuinka viisaita ovat älykodinkoneet ja testataan Peugeotin sporttinen perhefarkku 308 SW GT. Vieraana on stand up -koomikko Ali Jahangiri.

Mitä tapahtuu, kun laittaa yhteen joulupukin,Markku Alénin ja yhden legendaarisen maastoauton? Se selviää keskiviikon jaksossa, kun rallilegenda Markku Alén ja Marko Terva-aho aloittavat värikkään seikkailun Lapin erämaassa.

Stand up -koomikko Ali Jahangiri joutui vaihtamaan autoa liian raskaan kaasujalan takia. Kiihkeä italialainen vaihtui kolmen sakon jälkeen luotettavaan saksalaiseen.

– Jos 18-vuotias Ali Jahangiri näkis ton auton, niin se pettyis, Ali nauraa ennen ajelua koomikon perhefarmarilla.

Diesel-autojen sporttiversioiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Risto Virtasen testissä on astetta ärhäkämpi perhefarkku, Peugeot 308 SW GT.

Älyominaisuudet tunkevat vahvasti myös jääkaappeihin, uuneihin ja muihin kodinkoneisiin. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen selvitti Berliinin IFA-messuilla, mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan.

Teknavin 10. tuotantokausi esitetään 23.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40. Pikauusinta sunnuntaisin klo 15.00 MTV3:lla. Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin osoitteessa www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat