Tänään tv:ssä: Markku Alén ja vuoden likaisin koeajo – "Nyt mä vien sut poika veteen"

Teknavin 10. tuotantokauden 10. jaksossa (ke 25.11. klo 22.40 MTV3) ajetaan mutarallia uudella Mercedes Unimogilla, testataan Volkswagen Multivan ja selvitetään, mikä on markkinoiden paras älykello.

Teknavin vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja Marko Terva-aho, on aina kuin kotonaan, kun se pääse mönkimään metsään raskaan kaluston kulkuneuvoilla. Ohjelmassa nähdään vuoden likaisin koeajo, kun Dakar-rallin konkari antaa kyytiä uudistuneelle Mercedes Unimogille.

– Onhan sulla vyöt päällä? Nyt mä vien sut poika veteen, Alén heittää kartanlukijan lukijan paikalla istuvalle Terva-aholle kesken hurjan mutarallin.

Risto Virtasen käsittelyssä on tällä kertaa mielenkiintoinen tila-autouutuus. Risto ottaa selvää, miten uusi Volkswagen Multivan pärjää ajotestissä.

Samsung ja Apple ovat jo useamman vuoden ajan ottaneet yhteen älypuhelin- ja tablet-markkinoilla, mutta nyt taistelukenttä on laajentunut. Pauli Reinikainen selvittää, kumpi on älykellokukkulan kuningas, Apple Watch vai Samsung Gear S2.

Teknavin 10. tuotantokauden 10. jakson ensiesitys ke 25.11. klo 22.40 MTV3-kanavalla. Pikauusinta lauantaina 28.11. klo 13.30 MTV3:lla. Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin osoitteessa www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat