Mainos

Kokoomus haukkui demarit yhteiskunnan jarrumiehiksi

Kokoomus syyttää kovin sanoin SDP:tä syylliseksi korkeana jatkuvaan työttömyyteen.

Kokoomusryhmä jalkaantui Vantaan Tikkurilaan kesäkokoukseensa kuin uuden ideologisen herätyksen saaneena. SDP:n Forssan satavuotiskokouksen omakehujen jälkeen kokoomusryhmyri pani demarien saavutusten eteen miinusmerkin: Demarien linja on paapomista, joka estää kehityksen.

- Nykyisestä paapovasta sosialidemokraattisesta hyvinvointiyhteiskunnasta tulisi edetä kokoomuslaiseen kannustavaan hyvinvointiyhteiskuntaan, sanoo kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ben Zyskowicz.

Tuekseen Zyskowicz esitteli nipun kalvoja, joissa listattiin demarien pahat työt. Päällimmäisenä työttömyyden jämähtäminen - kiitos kannustavuuden puutteen.

Pontimena Zyskowiczin demarihyökkäykselle olivat muun muassa Elcoteqin Antti Piipon ja Esko Ahon kesäiset haastattelut, joissa on varoiteltu sosiaalidemokraattisen meiningin seurauksista yrittäjyydelle. Zyskowiczin mukaan syy on ay-liikkeen ja demarien kytkös. Pahin esimerkki tilanteesta on siis työttömyyden jämähtäminen korupuheista huolimatta kolmeensataantuhanteen.

Päivään kuului tietysti myös keskustan haukkuminen. Siitä vastasi puolueen puheenjohtaja Ville Itälä, jonka mukaan keskusta oli budjettiriihessäkin täysin rähmällään SDP:n edessä.

Porvarien riidellessä SDP voi nauraa partaansa ja demarihegemonia jatkuu. Porvariyhteistyöhön on matkaa, sen myös kokoomuksen johto myöntää.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 25.08.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.