Kokkisodan kuudennessa jaksossa vieraina Kalle Palander ja Paula Noronen.
Kokkisota-sarjan kuudennessa jaksossa matkataan Kreikasta Tornioon. Kokkisodassa taistellaan sanan säilällä, kun keittiöön saapuvat kirjailija Paula Noronen ja ex-alppihiihtäjä Kalle Palander. Kape Aihinen kohtaa moussakan ja Harri Syrjänen kansallisaarteen.
Katso jakson reseptit!
Pikatehtävä: Villiä ruokaa fine dining
Raaka-aineet: hamppu snacks, ketunleipä, villisian sisäfilee, raakasuklaa, tyrnimehu
Punainen keittiö: Suklaa-hamppupaneroitua villisikaa, tyrni-dijonkastiketta ja marinoitua ketunleipää
Suklaa-hamppupaneroitu villisika
200 g villisian sisäfileetä
0,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 kananmuna
50 g hamppu snacksejä
0,5 dl raakasuklaanibsejä
½ valkosipuli kuorineen
Tuoreet oksat rosmariinia ja timjamia

