SaiPa kaappasi Kärpistä poistuneen kultasormen

SaiPa on nimennyt Harri Ahon uudeksi urheilujohtajakseen. Kärpistä tuttu kultasormi aloittaa tehtävässä elokuun ensimmäisenä päivänä.

Aho, 55, työskenteli Kärppien urheilujohtajana vuodesta 2011 alkaen viime kevääseen saakka voittaen kolme Suomen mestaruutta. Hän toimi Oulussa myös aiemmin Oulun Kärpät 46 ry:n junioritoiminnan toiminnanjohtajana.

Aho pelasi myös ammattilaisena Liigassa edustaen Kärppiä, KooKoota ja Lukkoa.

– Edessäni on uusi, innostava ja mielenkiintoinen haaste. On ollut hienoa aistia organisaation halu muutokseen ja on ilo tuoda jatkossa myös oma tietotaitoni ja osaamiseni SaiPan käyttöön. Urheilun on oltava reilua ja rehtiä ja toimintamme läpinäkyvää. Tärkeimpiä asioita liikkeelle lähdössä ovat ilman muuta koko organisaatioon ja muuhun toimintaympäristöön tutustuminen, Aho kommentoi tuoretta pestiään SaiPa:n tiedotteessa.

SaiPa kertoo tiedotteessaan Ahon tavoitteena olevan edistää organisaation pitkän aikavälin menestystä ja varmistaa pelaajien kehitys sekä seuran kilpailukyky. Hän työskentelee urheilujohtajan roolissaan tiiviisti valmennusryhmän, pelaajien ja koko seuraorganisaation kanssa jalkautuen myös valtakuntatason toimintaan.

SaiPan alkuvuodesta 2023 päivittämän strategian kulmakiviä ovat pelaajapolun kehitysohjelma ja urheilullisen menestymisen ohjelma, jonka tavoitteena on kestävä ja tasainen urheilumenestys.

Ahon poika Sebastian on NHL-seura Carolina Hurricanesin suurimpia tähtiä.

Lue myös:

    Uusimmat