Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kokeile rohkeasti tätä herkkua: "Suussasulavinta lihaa ikinä"

Julkaistu 10.03.2014 10:56

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa herkullisen illallisen vasikanposkista.

Pitkään haudutettu, supermurea liha on ollut jo jonkun aikaa trendiruokaa. Suuren suosion on saavuttanut sekä ulkomailla että Suomessa muun muassa nyhtöpossu eli pulled pork, joka valmistetaan useimmiten rasvaisista ruhonosista kuten kasslerista.

Suussasulavan mureaa lihaa saa kuitenkin loihdittua myös hieman erikoisemmista ruhonosista. Tällä kertaa Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kokkasi vasikanposkista.

– Olen keittiössä kokeileva enkä pelkää lainkaan uusien raaka-aineiden käyttöä. Toki ne jännittävät käsissä ensimmäistä kertaa, mutta suhtaudun niihin avoimen uteliaasti. Toisaalta taas kannatan perinteitä ja esimerkiksi klassikoita en mielelläni ala twistaamaan vaan ennemminkin löytämään niiden ytimen. Tällä kertaa törmäsin elämäni ensimmäistä kertaa kaupassa vasikanposkiin. Muutama lähti välittömästi mukaan.

Kinnunen marinoi poskia yön yli punaviinissä ja Marsala-viinissä. Sen jälkeen lihaa haudutettiin samaisessa seoksessa vielä kolme tuntia.

– Lopputuloksena sain suussasulavinta lihaa, jota olen ikinä itse kokannut. Valitettavasti vaimolle taisi osua huonompi pala, koska lauantai-illan illallisesta kului tovi keskustellessa, oliko ruoka erinomaista vai ei-mitään-ihmeellistä. Näin tapahtuu harvoin. Siispä jaan reseptin, jotta pääsette itse kokeilemaan ja tekemään johtopäätöksenne, jos satutte raaka-ainetta löytämään.

Katso supermehevien vasikanposkien resepti Sivumaku-blogista

(MTV LIFESTYLE)

Lisää aiheesta:

Paras lohi valmistuukin täysin odottamattoman raaka-aineen avulla: "Totaalisen ainutlaatuinen lopputulos"Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Näin valmistat ribseistä taatusti mureita – "kannattaa kerralla tehdä iso satsi"Järjettömän hyvä lasagne, joka yllättää – varo hurmaavaa vaikutusta!"Kaikkein maistuvin osa naudasta" – tätä lihaa kannattaa hyödyntääOletko kokeillut? Tämä porsaanliha on aivan omaa luokkaansa – ”iso suositus!”
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:14
    Koirat

    Nämä koirarodut on kielletty monissa maissa – Suomi sallii kaikki

  • 12:32
    Juomat

    Alko kokeili K18-energiajuomien myyntiä – näin siinä kävi

  • 11:04
    Hevoset

    Nyt se on tutkittu: Tällainen on ihmisen ja hevosen välinen suhde

  • 10:28
    Sairaudet ja taudit

    Tutkimuksessa löytyi lääke joka kolmatta suomalaista piinaavaan vaivaan

  • 08:30
    Työpaikat

    Suomen houkuttelevimmat työnantajat selvitettiin