Mainos

Koiranpentu kuristui omaan sänkyynsä – perhe haluaa varoittaa muita koiranomistajia

Koiranpentunsa menettänyt perhe haluaa varoittaa kaikkia koiranomistajia vaarasta, joka lemmikkien petien täytteissä piilee. 

Kun koiranomistaja Trish Kenyon ja hänen tyttärensä Jodie palasivat kotiin lyhyen, vain 25 minuuttia kestäneen poissaolon jälkeen, he löysivät kotoaan lohduttoman näyn. Perheen kaksi koiraa, emo ja yksivuotias pentu, olivat kietoutuneet oman petinsä sisältä irronneisiin kangassuikaleihin kohtalokkain seurauksin.

– Nämä kangassuikaleet valitettavasti kuristivat ja tappoivat nuoren koiran. Emo oli puolestaan jäänyt loukkuun, eikä voinut vapauttaa pentuaan, Jodie kirjoittaa Facebookiin lisäämässään varoituksessa.

Tuote poistettiin välittömästi myynnistä

Kangas oli kietoutunut pennun kaulan ympärille peräti kaksitoista kertaa tukkien sen hengitystiet. Epätoivoiset omistajat tekivät kaikkensa pelastaakseen pennun, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Bonnie-koira menehtyi kankaan aiheuttamiin vammoihin.

Perhe ei uskonut, että mitään pahaa ehtisi tapahtua heidän lyhyen poissaolonsa aikana. He kuvailevatkin tapahtunutta painajaiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Luulimme tekevämme oikein ostaessamme mukavan ja pehmeän sängyn muovisen tilalle. En pääse yli tapahtuneesta, Trish Kenyon kertoo.

Nyt perhe haluaa levittää tietoisuutta tapahtuneesta ja siitä, mitä pahimmassa tapauksessa voi sattua. He kehottavat myös yrityksiä tarkastamaan, millaisilla materiaaleilla myynnissä olevat koirien sängyt on täytetty.

Perhe otti tapahtuman jälkeen yhteyttä myymälään, josta he olivat sängyn ostaneet. Myymälästä kerrotaan, että he poistivat tuotteen välittömästi myynnistä kuultuaan tapahtuneesta.

Lähde: Metro 

***

2:10


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.